16-årig pige filmet i smug, da hun havde sex med dreng i solcenter

Optagelsen dukkede op, da drengen blev anholdt for et voldtægtsforsøg et år senere mod den samme pige

En 16-årig pige vidste ikke, at hun blev filmet, da hun havde sex med en dreng i et solcenter. Han er nu også tiltalt for et voldtægtsforsøg mod den samme pige.
En 16-årig pige vidste ikke, at hun blev filmet, da hun havde sex med en dreng i et solcenter. Han er nu også tiltalt for et voldtægtsforsøg mod den samme pige.
Følg Krimi

Mens en 16-årig pige havde sex med en lidt yngre dreng i et solcenter på Frederikssundsvej i København, blev hun i smug filmet af drengen.

Optagelsen dukkede op godt et år senere, da den nu 16-årige dreng blev anholdt af politiet og varetægtsfængslet for et voldtægtsforsøg begået mod den samme pige.

Den 16-årige dreng stilles senere i januar for Københavns Byret, hvor han er tiltalt for at have frihedsberøvet pigen i godt to timer i en lejlighed i København. Her blev hun ifølge tiltalen også blev udsat for voldtægtsforsøg ved 'andet seksuelt forhold end samleje'.

Drengen, der er af anden etnisk herkomst, er også tiltalt for uberettiget at have filmet pigen i solcenteret og for besiddelse af børneporno ved at have gemt den skjulte optagelse fra solcenteret, hvor han havde samleje med pigen.

Pige befamlet på skole
Den 16-årige dreng er også tiltalt for blufærdighedskrænkelse mod en anden ung pige, begået på en skole på Østerbro sammen med en kammerat, som der kører en særskilt sag mod.

Ifølge tiltalen befølte de pigen på brysterne og bagdelen og rørte hende i skridtet med en lineal.

Den ulovlige video-optagelse af den 16-årige pige skete den 18. september 2016 cirka klokken 20.30 i en kabine i solcenteret.

Godt et år senere blev pigen, ifølge tiltalen, udsat for frihedsberøvelse og et seksuelt overgreb fra den samme dreng. Det skete den 30. oktober 2017 mellem klokken 17.20 og 19.25.

Ifølge tiltalen greb han fat i pigens arme og udtalte, at han ikke ville give slip på hende, før hun havde haft sex med ham. 'Du skal ikke tro, at du skal gå nogen steder,' sagde drengen og spærrede for udgangen.

Han tog fat i pigen, og truede med at slå hende med sin hævede knyttede hånd og forsøgte at tvinge hende til forskellige former for sex. Til sidst lykkedes det pigen at flygte fra lejligheden, og den 16-årige blev anholdt samme aften.

Den 16-årige dreng sidder varetægtsfængslet på en institution, og her begik han, ifølge tiltalen, et overfald på en person med et knytnæveslag i tindingen.

Den 16-årige dreng nægter sig skyldig. Københavns Byret har afsat to dage til sagen, hvor dommen ventes den 25. januar.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?