16-årig pige taler ud om grufuld massevoldtægt

- Jeg faldt i søvn og vågnede op et andet sted med en mand under mig, en anden oven på mig og to mænd, der holdt mig fast, siger ung pige, der blev gruppevoldtaget i brasiliansk slumområde

16-årig pige afslører nye uhyggelige detaljer om, hvordan hun blev gruppevoldtaget af 33 mænd. (Foto: Tv-optagelse)
16-årig pige afslører nye uhyggelige detaljer om, hvordan hun blev gruppevoldtaget af 33 mænd. (Foto: Tv-optagelse)

I flere uger har sagen om en grufuld gruppevoldtægt af en 16-årig pige i Rio de Janeiro fået debatten til at rase over hele Brasilien.

Hun blev angiveligt gruppevoldtaget af op mod 33 mænd i en lejlighed i et slumområde i den brasilianske storby. En sag, der blev offentlig kendt efter gerningsmændene lagde billeder og video op af voldtægten på nettet.

Efterfølgende har tusindvis af kvinder er gået på gaden for at demonstrere mod det de kalder en sindssyg voldtægtskultur.

16-årig gruppevoldtaget af 33 mænd: 'Jeg føler mig beskidt'

Den 16-årige pige har dog kun kort udtalt sig om det grufulde voldtægt, men tirsdag stod hun for første gang frem på brasiliansk tv i et længere interview, skriver britiske Evening Standard.

- -Jeg faldt i søvn og vågnede op et andet sted med en mand under mig, en anden oven på mig og to mænd, der holdt mig fast, mens adskillige mænd stod og grinte af mig. Jeg var også bedøvet og forvirret, siger hun i interviewet til en lokal tv-station.

Grinte og snakkede
Tidligere har hun over for det brasilianske avis O Globo forklaret, at flere af mændene var bevæbnet, hvilket også er underbygget ved, at politiet formoder, at gerningsmændene tilhører det kriminelle miljø.

I interviewet uddyber hun sin oplevelse ved at vågne op omgivet af et utal af mænd.

Første mand anholdt efter gruppevoldtægt af 16-årig

- Der var mange bevæbnede folk og mange drenge, der grinte og snakkede. Der var også mænd, det var ikke kun drenge. Nu er det så mig, der bliver dømt og bebrejdet, siger den 16-årige pige og fortsætter:

- De stjal fra mig. De stjal fra mig, men ikke nogle materielle værdier. De stjal fra mig psykisk, siger hun.

Lagde video på nettet
Indtil videre er fire af de formodede gerningsmænd identificeret. Blandt andet pigens 20-årige kæreste, som lokkede hende med til den lejlighed, hvor hun blev udsat for det brutale overgreb. Politiets teori er, at hun blev voldtaget, da kæresten mistænkte hende for at have været utro.

Den 16-årige pige skal ikke kun kæmpe med følgerne af den grufulde voldtægt. Hun er nemlig også blevet udstillet på nettet af flere af de formodede gerningsmænd.

Blot to dage efter, at den 16-årige pige angiveligt blev voldtaget lagde en af gerningsmændene nemlig en 40 sekunder lang video ud på et socialt medie. Videoen viste pigen nøgen og bevidstløs. Videoen er senere blevet slettet, skriver The Guardian.

33 mænd gruppevoldtog 16-årig - voldtægtsbillede fik hundredvis af likes

En anden mand fik taget et billede, hvor han poserede ved siden af pigens nøgne kønsdele. Efterfølgende lagde han billedet på Twitter, hvor det fik 500 'likes', inden det blev fjernet. Men billedet blev ikke fjernet før pigens chokerede familie så det, og kontaktede politiet.

Indtil videre er to mænd anholdt i sagen.

 33 mænd voldtog 16-årig og lagde det på Twitter