17-årig kæmper for sit liv: Stukket i hjertet

24-årig mand er varetægtsfængslet og sigtet for drabsforsøget

Optagelser fra området hvor knivstikkeriet fandt sted. (Video: Per Rasmussen)

Ved du noget, så tip os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

For lukkede døre blev en 24-årig mand tidligere i dag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Næstved sigtet for drabsforsøg. Ifølge politiets sigtelse står den 24-årige mand bag et knivoverfald, der natten til mandag sendte en blot 17-årig ung mand i livsfare.

Den 17-årige er fortsat indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, hvor han ifølge sin familie behandles for et knivstik i hjertet. Ekstra Bladet har været i kontakt med storebroderen til den 17-årige, der fortæller, at den unge mands tilstand er kritisk.

- Han er i øjeblikket i respirator, siger den 27-årige storebror, der ikke ønsker at stå frem ved navn. Ekstra Bladet er bekendt med broderens identitet. Den 27-årige storebror fik beskeden om overfaldet tidligt i morges.

- Jeg blev kontaktet af min mors kæreste, som fortalte at hans tilstand var blevet værre end de først troede, og at politiet var blevet tilkaldt til Rigshospitalet, siger broderen til Ekstra Bladet. 

Person forsøgt dræbt: En anholdt

Nægter sig skyldig
Den 24-årige formodede gerningsmand blev ved grundlovsforhøret tidligere i dag varetægtsfængslet frem til 25. februar. Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, er det endnu ikke blevet oplyst, under hvilke omstændigheder drabsforsøget fandt sted.

Anklager i sagen Mia Østergaard oplyser til Ekstra Bladet, at den sigtede nægter sig skyldig.

Dommeren fandt, at der i sagen i hvert fald er begrundet mistanke om grov vold. Den 24-årige blev derudover varetægtsfængslet med den begrundelse, at han på fri fod kunne påvirke sagen.

24-årig fremstilles i grundlovsforhør for drabsforsøg

Politiet fik anmeldelsen om drabsforsøget omkring klokken 02.20 natten til mandag. Den 24-årige sigtede blev ifølge naboer anholdt i et hus i Herlufmagle-området, som formodes at være gerningsstedet.

Politiets teknikere har morgenen igennem undersøgt huset, og ifølge Ekstra Bladets mand på stedet var der udover teknikere også hundepatruljer til stede.

Undersøgelserne koncentrerede sig især om husets garage.  

Det er mandag eftermiddag ikke lykkedes Ekstra Bladet at høre nærmere om sagen fra politiet.

Ved du noget, så tip os. Sms/mms til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.