17-årig pige savnes: Tjekker mands alibi

Svensk politi har rettet opmærksomheden mod en mand i lokalområdet

Lisa Holm er ikke set, siden hun forlod sit arbejde i Kinnekulle søndag aften. (Politifoto)
Lisa Holm er ikke set, siden hun forlod sit arbejde i Kinnekulle søndag aften. (Politifoto)

Svensk politi holder ekstra øje med én bestemt person i sagen om den 17-årige Lisa Holms forsvinden i Kinnekulle 150 kilometer nordøst for Göteborg.

Det bekræfter Lars Johansson fra politiet i Västra Götaland overfor Nya Lidköpings Nyheter.

Politiet har fået mange henvendelser omkring denne ene mand og undersøger derfor manden nærmere.

- Vi ser, om der er noget konkret på denne person og kontrollerer også hans alibi, siger Lars Johansson til Nya Lidköpings Nyheter.

Lisa Holm forsvandt, efter hun fik fri fra arbejde på en café omkring klokken 18.30 søndag den 7. juni. Hun sms'ede til sine forældre for at sige, hun var på vej hjem, men hun dukkede aldrig op.

Svensk politi arbejder ud fra en teori om, at den kønne blonde pige er blevet kidnappet, da hun skulle til at starte sin cirka 50 kilometer lange knallertkøretur fra caféen i Kinnekulle til sit hjem i Skövde.

17-årige Lisa Holm forsvandt søndag aften på vej hjem fra arbejde på en svensk café. (Politifoto) Krimi Nye spor i sagen om forsvundne Lisa

17-årige Lisa Holm forsvandt søndag aften på vej hjem fra arbejde på en svensk café. (Politifoto) Krimi Kæmpe eftersøgning: Frygter at 17-årige Lisa er blevet bortført

Onsdag fandt politiet flere af Lisa Holms ejendele på en eng.

Svensk politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse, hvad man har fundet, men politiet oplyser, at Lisa Holms forældre har bekræftet, at genstandene tilhører deres datter.

Sideløbende med fundet af genstandene og den mistænkte mand, efterforsker politiet også mere bredt.

- Vi undersøger alle de mange tips, vi har fået fra offentligheden og kigger nærmere på mulige tidligere dømte i området, siger Lars Johansson.

Svensk politi har også anmodet om tilladelse til at undersøge mobiltrafikken i området, og politiet undersøger også kreditkorttransaktioner inde på caféen, hvor Lisa Holm arbejder.

- Vi undersøger betalingerne for at se, om personer vi mistænker har været inde på caféen, siger pressetalsmand for politiet i Västra Götaland Thomas Fuxborg.

Lisa Holm er 165 centimeter høj, har langt lyst hår og er slank figur. Hun skulle have været iført en rød/hvid Henry Lloyd jakke og sorte Adidas bukser eller jeans.