17-årig sigtet for grov vold

Nordjyllands politi har anholdt seks personer i forbindelse med en grov voldssag

Følg Krimi

En mand blev alvorligt kvæstet ved et overfald lørdag 16. november om natten, da han rettede henvendelse til en gruppe unge, fordi de larmede på gaden i Kaas i Nordjylland.

Politiet efterlyste tidligere på ugen vidner, som kunne bidrage med information om gerningsmændene, og efterlysningen har nu givet pote.

Det er lykkedes Nordjyllands politi at anholde en ung mand på 17 år, som mistænkes for grov vold. Udover den 17-årige er yderligere fem personer siden blevet anholdt, skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Det var på baggrund af tip fra borgerne, at vi kom på sporet af de mulige gerningsmænd til volden. Vi siger tak for de mange henvendelser fra offentligheden i sagen, lyder det fra politikommissær Lene Madsen fra Nordjyllands politi.

Alle de anholdte er mellem 17 og 22 år, og de sigtes også for grov vold. Alle anholdte stammer fra lokalområdet.

- Vi har yderligere efterforskningsskridt, vi skal have foretaget for få afdækket hændelsesforløbet, blandt andet afhøringer af de anholdte. Derfor har vi ikke yderligere informationer i sagen lige nu, siger Lene Madsen.

Nordjyllands politi vil på nuværende tidspunkt ikke kommentere på, hvordan den 17-årige forholder sig til sigtelsen. Politiet forventer, at de øvrige anholdte fremstilles i grundlovsforhør fredag.

Der kan være flere mulige gerningsmænd på fri fod. Hvis man har yderligere oplysninger i sagen, skal man ringe til politiet på 114.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+