18-årig betinget udvist: Tævede og voldtog teenagepige ved skolefest

Holdt sit 17-årige offer for munden, mens han voldtog hende til skolefest

Følg Krimi

18-årig Emmanuel Ngoma, der er congolesisk statsborger, er i dag ved Retten i Kolding idømt to et halvt års fængsel for en grov voldtægt begået mod en 17-årig kvinde til en skolefest, oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Voldtægten fandt sted til en skolefest den 1. marts 2018 på Produktionsskolen i Kolding.

Emmanuel Ngoma og den 17-årige var begge elever på skolen og deltog i festen. De gik på et tidspunkt ud sammen for at ryge en joint, og her forklarede kvinden, at den 18-årige mand slog hende i hovedet med knyttet hånd, så hun fik næseblod, holdt hende for munden, så hun ikke kunne sige noget, trak bukserne af hende og gennemførte samleje med hende. Det skriver Sydøstjyllands Politi i pressemeddelelsen.

I forbindelse med efterforskningen blev der fundet sæd, der med største grad af sandsynlighed stammer fra den 18-årige.

Han nægtede at have haft samleje med kvinden, men forklarede, at de gensidigt havde kysset, at han havde stukket fingre op i skeden på hende, samt at hun havde givet ham oralsex.

Betinget udvist

Retten fandt tiltalte skyldig på baggrund af forklaringen fra kvinden, fundet af sæden på hendes tampon samt vidneforklaringer fra vidner, der havde været til stede efter episoden og gjort observationer af både tiltalte og kvinden.

Tiltalte, der er statsborger i Congo, blev endvidere betinget udvist af Danmark. Anklagemyndigheden lagde op til en ubetinget udvisning, men retten fandt, at en udvisning ville være i strid med Danmarks internationale forpligtigelser.

Retten lagde vægt på Emmanuel Ngomas alder, tilknytning og integration i DK, idet han har boet her i knap 15 år og er kommet hertil som barn.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+