18-årig fængslet for drab på forbrændt mand

Ifølge politiet er der tale om en familietragedie. Den fængslede skal sidde fængslet på psykiatrisk hospital.

Hør om sagen her

En 18-årig mand er onsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drabet på en 51-årig mand.

Det oplyser anklagemyndigheden på Twitter.

Offeret blev tidligt onsdag morgen fundet liggende på en græsplæne ved bebyggelsen Arkildsdal 1 i Nørresundby. Manden var forbrændt og død.

- Den 18-årige er anholdt på baggrund af, at vi har fundet en lejlighed, hvor der er spor efter vold, sagde Henrik Staal, efterforskningsleder hos Nordjyllands Politi tidligere onsdag til Ritzau.

Krimi Politiet identificerer forbrændt lig

Foto: René Schütze Krimi Forbrændt lig fundet på græsplæne: Mand anholdt

Der er i lejligheden ikke fundet spor efter brand, og der er ingen oplysninger om, hvordan den dræbte er blevet forbrændt.

Onsdag eftermiddag oplyste politiet i en pressemeddelelse, at offeret var en 51-årig mand, som boede i Aalborg.

- Nordjyllands Politi konkluderer på baggrund af efterforskningen, der er pågået i dag, at der er tale om en tragisk familiehændelse, udtaler vicepolitiinspektør Frank Olsen i pressemeddelelsen.

I grundlovsforhøret besluttede dommeren, at den 18-årige ikke skal sidde varetægtsfængslet i en almindelig arrest. I stedet skal han tilbringe tiden på et psykiatrisk hospital.

Politiet ville onsdag ikke oplyse, hvordan den unge mand stiller sig til sigtelsen for drab, men han besluttede at kære kendelsen om fængsling til Vestre Landsret.