18-årig kvinde dræbt på stedet i højresvingsulykke

En ung kvinde fra Odense mistede torsdag morgen livet, da hun blev kørt ned af en lastbil

En ung kvinde fra Odense mistede torsdag morgen livet, da hun blev kørt ned af en lastbil i dette kryds. Video: Local Eyes

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Torsdag morgen har en 18-årig kvinde mistet livet i det sydøstlige Odense, da hun blev ramt af en lastbil.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse. Ulykken skete klokken 09.40.

Se mere video på Local Eyes.

Politiets undersøgelser og afhøringer har indtil videre vist, at lastbilen kom kørende ad Svendborgvej, hvor den i krydset ved Drejebænken holdt for rødt lys med henblik på at svinge til højre.

'En 18-årige kvindelige cyklist holdt til højre for lastbilen. Begge satte i gang ved grønt lys, hvor cyklisten kørte ligeud og lastbilen svingende til højre. Cyklisten blev dræbt på stedet,' skriver politiet i pressmeddelelsen.

De pårørende er underrettet.

Lastbilchaufføren, der er ukrainer, er anholdt og befinder sig på politigården i Odense, hvor han skal afhøres med tolk.

Politiet har ikke nogen mistanke om, chaufføren har været påvirket af alkohol eller stoffer, da ulykken skete. I løbet af dagen vil det blive afklaret, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Burde ikke kunne ske
Undersøgelser har vist, at ulykken ikke burde kunne ske. Ifølge politiet er der rødt for cyklister og grønt for biler og omvendt i krydset.

Det har endnu ikke været muligt at finde personer, der med sikkerhed har kunne sige, hvem der i ulykkesøjeblikket har haft grønt lys.

I den anledning efterlyser Fyns Politi vidner, der har oplysninger omkring lysregulringen på uheldstidspunktet klokken 09.40.

Politiet kan kontaktes på 114.