18-årig mand sigtet: Hældte toiletrens i kollegas energidrik

En ung mand er blevet sigtet for at forgifte en 54-årig kvindelig kollega

En kun 18-årig mand er blevet sigtet for at forgifte en kvindelig kollega.

Den unge mand arbejdede som rengøringsassistent i Frederiksborgcenteret, da han besluttede at hælde toiletrens i en 54-årig kvindelig kollegas Redbull-dåse.

Det skriver Sjællandske.

Kvinden måtte hastes til hospitalet, og er stadig sygemeldt efter episoden.

- Den 18-årige mand er sigtet efter §252, da han i en hensynsløs måde har voldt fare for liv og førlighed for et andet menneske. Vi er nået langt, men sagen skal fremsendes til en anklager, så den er ikke afgjort på nogen måde endnu, siger politikommissær Morten Riisager-Pedersen fra Nordsjællands Politi til avisen.

Den 18-årige mand er udover sigtelsen også blevet fyret fra sit arbejde. Det samme er to andre kolleger, en 17-årig mand og en 20-årig mand fra Hillerød.

- Der er én, som har gjort det, og om de andre to er involveret eller ej, ved vi ikke, men de tre er ikke længere i rengøringsafdelingen for at skabe ro i teamet. De er heller ikke velkommen i Frederiksborgcentret mere, siger direktør for Frederiksborgcentret Carsten Larsen til avisen.

Han tror ikke, at den unge mand bevidst har ville skabe så voldsom en reaktion. Det er ifølge Carsten Larsen en manglende accept af hinanden, som har ligget til grund for hændelsen.