Annonce:
Annonce:

18-årig pige forsøgt bortført i bil: - Uhyggeligt i sig selv

En 18-årig pige er mandag eftermiddag blevet forsøgt kidnappet af tre mørklødede mænd, som kørte i en lille rød bil. Pigen er blevet undersøgt af en læge, som bekræfter, at hun er blevet slået

En 18-årig pige blev mandag kort efter middag forsøgt trukket ind i en rød bil i landsbyen Ravnkilde i Nordjylland. Googlemaps
En 18-årig pige blev mandag kort efter middag forsøgt trukket ind i en rød bil i landsbyen Ravnkilde i Nordjylland. Googlemaps
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 18-årig pige er blevet slået, da hun mandag kort før klokken 12.49 blev forsøgt trukket ind i en lille rød bil i landsbyen Ravnkilde lige syd for Rold Skov mellem Aalborg og Viborg.

Det oplyser vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen, til Ekstra Bladet.

Pigen var gående, da hun ifølge anmeldelsen til politiet oplevede, at en lille rød bil kørte forbi hende, hvorefter den stoppede.

- To mænd trådte siden ud af bilen. Der var egentlig ingen ordveksling mellem dem, men mændene tager fat i hende og forsøger at trække hende ind i denne her bil, siger Mogens Hougesen til Ekstra Bladet.

Annonce:

Slået i hovedet og sparket: Ung kvinde overfaldet af tre mænd
Mange tip
Bilen var en lille rød bil. Formentlig en Nissan Micra, som havde rustne fælge og også en rusten bagsmæk. Og om den bil har politiet i løbet af eftermiddagen fået en del tip.

- Der er kommet mange. Det er også en spøjs bil. Der vil blive kigget på tipsene i løbet af i morgen, siger vagtchefen.

Den 18-årige er blevet undersøgt af en læge. Og lægen har ifølge vagtchefen kunnet dokumentere, at hun efter alt at dømme er blevet slået, sådan som hun oplyser over for politiet.

- Det er kommet frem under personundersøgelsen. Det er uhyggeligt i sig selv, at den slags kan ske ved højlys dag, forklarer Mogens Haugesen.

Gjorde modstand
I alt formoder politiet, at der var tre mænd om at forsøge at tage den 18-årige med sig. Heldigvis satte hun sig voldsomt til modværge, og det gjorde formentlig, at hun slap forholdsvist billigt fra mødet med mændene, som var fremmede for den 18-årige. De kørte hurtigt væk i retning mod byen Haverslev.

Annonce:

Selv om pigen altså er blevet slået og formentlig ømmer sig en del, så har det ifølge Nordjyllands Politi ikke været nødvendigt for hende at blive indlagt på hospitalet.

- Til gengæld er der nok ingen tvivl om, at de psykiske skader er noget værre, forklarer Mogens Hougesen.

Hunde ledte efter spor
Politiet har mandag eftermiddag haft hundeførere omkring stedet, hvor episoden fandt sted. De har forsøgt at finde spor. Det er ikke lykkedes Ekstra Bladet at få svar på, om hundeførerne også har fundet noget af relevans for efterforskningen.

Om det eventuelle motiv til at ville tage den 18-årige kvinde med sig siger Mogens Haugesen:

- Man kan forestille sig meget lige fra sædelighedsforbrydelser til bortførelse. Desværre er der ikke nogen vidner til det, der skete på stedet, så vi håber på, at oplysningerne om bilen kan kaste noget af sig.

Folk med oplysninger i sagen bedes henvende sig til nærmeste politi på tlf.: 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: