18-årig teenagepige tog hemmelige fotos af veninde i solarium

En 18-årig teenagepige fra Haslev risikerer 14 dages betinget fængsel for at sende nøgenbilleder af en veninde videre til to drenge

En 18-årig teenagepige får fredag sin dom for at have taget nøgenbilleder af en veninde i et solcenter i Haslev. (Foto: Per Rasmussen)
En 18-årig teenagepige får fredag sin dom for at have taget nøgenbilleder af en veninde i et solcenter i Haslev. (Foto: Per Rasmussen)

En 18-årig teenagepige fra Haslev risikerer 14 dages betinget fængsel for at have taget hemmelige billeder af en solbadende veninde, som hun sendte videre til to drenge.

Det fortæller anklagerfuldmægtig Sandra Thejlade Sessa fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Det var under et besøg i et solcenter i foråret 2015 i byen på Stevns, at de to teenagere, der dengang var veninder, valgte at gå ind i en kabine sammen. Mens den ene af de to lagde sig nøgen ind på solariebriksen, tog den anden - i al hemmelighed - billeder af veninden.

De to er ikke veninder længere.

Sagen er i disse dage for Retten i Næstved, og her har den 18-årige erkendt at have taget billederne. I retten har hun fortalt, at hun ikke kan huske, hvorfor hun valgte at tage billederne, som blandt andet viser venindens mere intime dele.

- Det gjorde jeg bare, forklarede hun.

Og hvad man ikke ved, har man jo som bekendt heller ikke ondt af.

Ville hævne sig
Men da de to ungmøer senere blev rygende uenige om noget ellers ganske banalt, så valgte den 18-årige at hævne sig. Hun sendte flere billeder til to drenge, som de begge kendte, og herfra gik der ikke lang tid, før både venindeforholdet var helt smadret, og før også politiet fik tilsendt billederne.

- Jeg følte mig truet. Det var derfor jeg sendte billederne til drengene, sagde den 18-årige i retten.

Sandra Thejlade Sessa kræver 14 dages betinget fængsel til pigen.

- Hun har sendt billeder af rent private forhold videre. Det er forkert, og det har hun også erkendt i retten, siger Sandra Thejlade Sessa til Ekstra Bladet.

Forsvareren har til gengæld argumenteret for, at brøden alene skal koste en mindre bødestraf med det argument, at godt nok kan man se de intime dele på pigen, men man kan til gengæld ikke identificere pigen ud fra billederne alene.

- Man kan ikke se hendes ansigt, lød det fra forsvareren.

Selve retssagen er færdigbehandlet, og der mangler alene at blive afsagt dom, som sker fredag eftermiddag.