Annonce:
Annonce:

19-årig erkendte drab på Nicoline

Siden har han dog trukket tilståelsen tilbage og forklarer, at det var hans daværende forsvarer, der fik ham til at tilstå

Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I ROSKILDE (Ekstra Bladet): 'Jeg slog Nicoline ihjel'.

De afgørende ord faldt fra en 19-årig drabssigtet mand, da han 17. november sidste år blev afhørt af politiet.

Det kom frem i Retten i Roskilde onsdag, hvor den 19-årige og en 24-årig mand nu er tiltalt for at slå den 20-årige Nicoline Plintic ihjel

I dag nægter begge unge mænd sig skyldige, og teenageren har i retten forklaret, at drabet blev begået af et tæskehold, som blev sendt af en hårdkogt Satudarah-rocker ved navn Karim Albino.

Anklagemyndigheden mener, at denne figur er det pure opspind.

Artiklen fortsætter efter videoen ...

Nicoline Plintins mor fortæller om livet efter drabet på hendes datter og om sine følelser i forhold til retssagen.

Annonce:

Ville have brev- og besøgskontrol ophævet
At han i november tilstod at have dræbt sin veninde, skyldtes - ifølge den 19-årige - udelukkende at han ønskede at få sin brev- og besøgskontrol ophævet. Det var ikke sandt, hvad han sagde dengang.

- Min advokat havde lavet en aftale med politiet, så de ville åbne min b-og-b. Det var ham, der sagde, hvad jeg skulle sige. Og så skulle det trækkes tilbage bagefter.

- Jeg var 18 år gammel, og jeg ville virkelig gerne have lov til at snakke med mine forældre uden at politiet var til stede. Jeg sad i Vestre og ville bare gerne snakke med mine forældre, forklarede den 19-årige blandt andet.

Ville kvæle hende bagfra
Han blev tydeligt irriteret, da anklager Kirsten Jensen spurgte ind til præcis, hvad han sagde til politiet tilbage i november. Blandt andet forklarede han dengang, at han og den medtiltalte havde skrevet med hinanden om at slå Nicoline ihjel, og at han havde skrevet til den 24-årige, at han ville kvæle hende bagfra.

Annonce:

Under afhøringen forklarede han også, at han slog Nicoline ihjel, fordi de var blevet uvenner, og fordi han ikke mente, han kunne stole på hende. Hun havde kontaktet den 24-årige bag hans ryg.

'Og ja, så var jeg blæst på kokain og så tog det sig selv, og så skete det.', lød det under afhøringen i november.

- Hele den tilståelse er falsk. Alt hvad der er sagt den 17. november kan ikke bruges til noget, sagde den 19-årige med hævet stemme.

Under retssagen har han modsat forklaret, at Nicoline havde et fint forhold. At de godt kunne være uvenner, men altid blev gode venner igen.

Da anklageren foreholdt den 19-årige, hvordan han ved tilståelsen i efteråret forklarede til politiet, at han bankede Nicoline Plintic, kvalte hende og derefter stak hende, bad han retten om en pause.

Tilståelsen trak han, ifølge anklageren tilbage, i maj, da han skiftede forsvarer til Anders Riisager. Selv sagde den 19-årige, at han troede, den blev trukket tilbage kort tid efter tilståelsen, for det var det, der var meningen.

Annonce:

I retten kom det også frem, at den tiltalte ikke mener, at han blev oplyst sine rettigheder, da han blev anholdt og afhørt første gang.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: