19-årig fængslet: Skød med laser mod betjente

Betjente fra Københavns Politi blev to gange søndag aften blændet af laserlys. En 19-årig mand er anholdt, han nægter sig skyldig

Følg Krimi

En 19-årig mand er mandag ved et grundlovsforhør i Københavns Byret varetægtsfængslet i 17 dage. Han er sigtet for mindst to gange søndag aften ved 22-tiden, på Blågårds Plads i København, at have lyst med en laserlygte mod en politibil, hvori der sad to betjente, som blev blændet.

Den 19-årige nægter sig skyldig.

Ifølge anklageren lyste den 19-årige med en kraftig laserlygte mod politibilens bagrude og forsøgte at ramme bakspejlet, så føreren blev blændet. Betjentene nåede at se personen med laserlygten, men da de forsøgte at få fat på ham, stak han af fra stedet.

Efter en kort eftersøgning i området, så de en person, de med 100 procent sikkerhed kunne genkende som ham, der havde blændet dem med laserlygten.

Den 19-årige, der har anden etnisk oprindelse og tidligere er straffet for vold, forklarede, at han havde været på Blågårds Plads med cirka ti venner. Han havde set det grønne lys i patruljevognens bagrude, men han nægtede, at det var ham, der havde lyst med lygten.

Det lykkedes ikke politiet at finde lygten.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.