19-årig myrdede forældre og bror: Nu begraves de

Tre familiemedlemmer begraves i Vendsyssel nu, efter de blev myrdet af en 19-årig søn og lillebror

En 54-årig mor, en 64-årig far og en 22-årig bror fra landsbyen Gandrup nordøst for Aalborg begraves netop nu i Vodskov Kirke i Vendsyssel.

Alle tre blev i sidste uge stukket ihjel med en kniv af familiens yngste medlem, en 19-årig mand, som lige nu sidder varetægtsfængslet i Aalborg, efter han i retten erkendte sig skyldig i drabene.

Den smukke, hvide kirke i Vodskov er allerede stuvende fuld og nogle af de fremmødte er nødt til at stå ude i regnen ikke langt fra de tre rustvogne.

Familien har valgt at begrave forældrene og sønnen ved Vodskov Kirke, fordi andre slægtninge også er stedt til hvile her.

Politikommissær Lars Nørskov, Nordjyllands Politi, har ikke ønsket at oplyse til Ekstra Bladet, om den 19-årige, varetægtsfængslede lillebror har bedt om lov til at deltage i begravelsen. Den 19-årige var dog ikke umiddelbart til at få øje på, inden sognepræst Jens Jacob Kaufmann Jensen begyndte på begravelsen til lyden af tordenskrald og tung regn.

 

Familien har frabedt sig pressens tilstedeværelse i kirken, mens sognepræst Jens Jacob Kaufmann Jensen dirigerer den triste ceremoni. Dette ønske respekterer Ekstra Bladet naturligvis. (Foto: René Schütze)
Familien har frabedt sig pressens tilstedeværelse i kirken, mens sognepræst Jens Jacob Kaufmann Jensen dirigerer den triste ceremoni. Dette ønske respekterer Ekstra Bladet naturligvis. (Foto: René Schütze)
 

Forstår det ikke
Trippeldrabet har chokeret folk på egnen. I sidste uge kom mange forbi for at lægge blomster og tænde lys, mens politiets kriminalteknikere fortsat var i gang med at undersøge drabsstedet bag afspærringer på ejendommen.

Blandt blomsterne lå der tanker fra de besøgende. På dem stod blandt andet:

'I lever videre i vore hjerter'.

'Hvil i fred - jeg forstår det ikke'

'Verdens bedste naboer og venner. Vores hjerter er knuste - vi vil altid mindes jer'.

'Søde dejlige jer'.

(Foto: René Schütze)
(Foto: René Schütze)
 

Meldte sig selv
Natten til onsdag i sidste uge modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at tre personer på en landejendom i Gandrup havde mistet livet.

Omkring klokken halv fem onsdag morgen meldte den 19-årige sig selv til politiet.

Han blev efterfølgende fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre, hvorfor detaljerne omkring drabene endnu er hemmelige. Ifølge efterforskningsleder Lars Nørskov Jørgensen hos Nordjyllands Politi kom der dog ifølge anklageren ikke nogen detaljer frem bag de lukkede døre omkring motivet for drabet.

Den 19-årige blev varetægtsfængslet i fire uger, og der skal blandt andet foretages en mentalundersøgelse af teenageren for at klarlægge, om han var mentalt rask på gerningstidspunktet.

Huggede familien ihjel: Sådan ulmede hadet i teenager

Drabsekspert: Sådan efterforsker politiet trippeldrab

Naboer og venner mindes dræbt familie: 'I lever videre i vore hjerter'

19-årig drabsmand udtrykte had overfor sin mor og far

Venner om drabssigtet 19-årig: Han er en pissegod fyr

Drabssigtet er arbejdsløs: Mistede læreplads i sidste uge

19-årig myrdede sin mor under 112-opkald

Dræbt storebrors chef: Han skulle have været på arbejde i dag

Lillebror varetægtsfængslet for trippeldrab: Havde snitsår i ansigtet