19-årig pige stukket ihjel: Nåede at udpege gerningsmændene inden hun døde

Hun kravlede desperat 100 meter i håb om at finde hjælp: - Hun kæmpede som en soldat. Som en kriger, fortæller et øjenvidne

Foto: Privatbillede.
Foto: Privatbillede.

19-årige Lizette Andrea Cuesta blev mandag nat lokal tid fundet af fire pakkebud i en vejkant i Californien, USA.

Hun var kort forinden blevet stukket utallige gange med en kniv, og det var lykkedes hende at kravle 100 meter fra gerningsstedet i et desperat forsøg om at finde hjælp.

Ifølge politiet nåede hun at fortælle, hvem gerningspersonerne var, inden hun blev fløjet til hospitalet, hvor hun døde kort tid efter.

Det skriver BBC.

Politiet fulgte derefter Lizette Andrea Cuestas beskrivelse, og det resulterede i, at de anholdt og sigtede det forlovede par 19-årige Daniel Lee Benjamin Gross og 25-årige Melissa Jill Leonardo for drabet på den 19-årige pige.

De arbejder nu ud fra teorien om, at de tre personer var venner, og at Lizette Andrea Cuesta frivilligt satte sig ind i en bil med de to andre. Hun blev derefter stukket flere gange med kniv og efterfølgende skubbet ud af bilen.

- Hendes indre styrke til at være i live og at kæmpe er ret bemærkelsesværdig. Denne unge kvinde klæbede sig til livet, da hun blev efterladt til at dø, men var i stand til at leve i et par timer for at give os den information, siger politibetjent Ray Kelly ifølge BBC.

Foto: ALAMEDA COUNTY SHERIFF'S OFFICE.
Foto: ALAMEDA COUNTY SHERIFF'S OFFICE.

Foto: ALAMEDA COUNTY SHERIFF'S OFFICE.
Foto: ALAMEDA COUNTY SHERIFF'S OFFICE.
 

Han fortæller samtidig, at det er yderst sjældent, at efterforskere når at få den døendes forklaring. Da politiet ransagede det nu sigtede pars hjem fandt de efter sigende adskillige spor.

Richard Loadholt, der var en af de fire personer, der fandt Lizette Andrea Cuesta, fortæller, at der var så meget blod, at han ikke kunne spore, hvilken hårfarve den 19-årige pige havde.

- Hun kæmpede som en soldat. Som en kriger, fortæller han ifølge BBC.