19-årige Tova forsvundet på mystisk vis: Nu er tre mænd anholdt

Svensk politi arbejder lige nu på højtryk for at finde den 19-årige kvinde Tova, der forsvandt natten mellem lørdag og søndag

En mystisk sag har mandag morgen rystet Sverige.

Den 19-årige kvinde Tova Moberg har været væk siden natten til søndag, og nu har politiet anholdt tre personer, der er sigtet for kidnapning.

Det skriver flere svenske medier - heriblandt Aftonbladet.

Men den 19-årige kvinde fra Hudiksvall nord for Stockholm er fortsat væk, og politiet leder med fulds styrke efter hende. Det oplyser pressetalsmand Matilda Isaksson.

- Det er lykkedes også at fastlægge en mulig position på hende, men vi har ikke fundet hende endnu. Hun er en myndig person, der kan gøre, hvad hun vil, men omstændighederne gør, at vi har bedt offentligheden om hjælp, uddyber Lisa Sannervik til Aftonbladet.

Politiet i Sverige blev for første gang opmærksom på, at Tova Moberg var væk, da hun forsvandt lørdag aften.

Siden da har ingen været klar over, hvad der var sket med hende, men tidligt mandag morgen var der nyt. Politiet meldte ud, at de nu havde anholdt tre mænd i 20-årsalderen.

Det er fortsat uklart, hvad der præcist er sket, og hvorfor de tre mænd er sigtet i sagen.

- I løbet af natten til mandag fik vi oplysninger af en sådan karakter, at vi kontaktede anklageren for at informere dem om omstændighederne, siger pressetalsmand for politiet Mikael Hedström i en kryptisk besked og tilføjer, at politiet stadig leder efter kvinden med helikopter.

Derudover har politiet forsøgt at lokalisere hende ved at spore hendes mobil.