19-årige Tova forsvundet: Var på vej til fest med en kammerat

Tova Moberg blev sidst set sent lørdag aften. Siden da har ingen været klar over, hvad der er sket med hende, men mandag er der nyt i sagen

19-årige Tova Moberg, der har været væk siden natten til søndag, var angiveligt på vej til fest, inden hun forsvandt.

Det fortæller pigens venner til Aftonbladet.

Ifølge vennerne kontaktede Tova Moberg dem sent lørdag aften. Her ringede hun glad og fortalte, at hun overvejede at tage videre til en fest med en klassekammerat.

Men Tova Moberg dukkede aldrig op til festen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Politifoto.
Politifoto.
 

I samme telefonopkald fortalte Tova Moberg, at hun opholdt sig på en bekendts gård i et skovområde uden for Stockholm. Den gård er nu blevet omdrejningspunktet for politiets efterforskning.

- Vi har sikret nogle spor inde på gården, men jeg kan ikke uddybe, hvilke spor der er tale om, udtaler talsmand for politiet, Christer Nordström, til Aftonbladet.

Over for Hela Halsinglan oplyser politiet, at de vil fortsætte eftersøgningen natten igennem, og at især et vådområde nær gården vil blive undersøgt.

Tre mænd anholdt
Tova Moberg blev sidst set sent lørdag aften. Siden da har ingen været klar over, hvad der er sket med hende, men tidligt mandag morgen var der nyt.

Politiet meldte ud, at de nu havde anholdt tre mænd i 20-årsalderen. Alle tre er sigtet for kidnapning.

Det er dog fortsat uklart, hvad der præcist er sket, og hvorfor de tre mænd er sigtet i sagen.

- I løbet af natten til mandag fik vi oplysninger af en sådan karakter, at vi kontaktede anklageren for at informere dem om omstændighederne, siger pressetalsmand for politiet Mikael Hedström i en kryptisk besked og tilføjer, at politiet stadig leder efter kvinden med helikopter.

Derudover har politiet forsøgt at lokalisere hende ved at spore hendes mobil.