Annonce:
Annonce:

20-årig fundet død ved metrostation

En ung mand er søndag morgen erklæret død, efter at han faldt om med en hjerneblødning ved Amager Strand metrostation i København

Annonce:
Følg Krimi

- En ung mand bliver fundet i live ved Amager Strand metrostation i København tidligt søndag morgen, men bliver senere erklæret død på hospitalet, på grund af skader, han har pådraget sig.

Det oplyste Dyre Sønnicksen, vagtchef ved Københavns Politi, søndag morgen til Ritzau.

Over for Ekstra Bladet uddybede vagtchefen:

-Manden bliver fundet i en gangtunnel ved metrostationen.

I starten lød det, at manden, som endnu ikke er blevet identificeret, blev fundet i en af metrotunnelerne. Manden er retteligt blevet fundet ved en gangtunnel og altså ikke på skinnerne eller i metrotunnelen.

I starten var det også småt med oplysninger om manden, men senere søndag morgen blev det bekræftet, at der var tale om en 20-årig mand. Ligesom også dødsårsagen kom frem.

Det oplyser Københavns Politi til Ritzau.

Manden var bevidstløs, men i live, da politiet fandt ham. Manden er senere blevet erklæret død på Rigshospitalet. Overfor Ritzau oplyser Københavns politi, at den 20-årig havde fået en hjerneblødning og er faldet om.

Københavns politi fik anmeldelsen klokken 04:36. Der bliver lavet hjerte-lunge-redning, hvorefter manden bliver overført til Riget, hvor han altså mister livet.

De pårørende er underrettet, og metroen standser igen ved Amager Strand.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

En tidligere Brøndby-hooligan sidder i øjeblikket på anklagebænken i en sag om 1300 sexovergreb mod 14 unge mænd og én kvinde. Hør mere om sagen i ugens udgave af 'Afhørt'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: