20-årig kvinde dræbt med skud af maskerede mænd på cykel

To maskerede mænd på cykel dræbte en kvinde med skud i London, mens hun tidligt på aftenen sad og sludrede med sine veninder

Følg Krimi

En kun 20-årig kvinde blev i fredags dræbt med skud af to maskerede mænd på cykel på Malvern Road i området Brent i det nordvestlige London, mens hun sad og sludrede med sine veninder. De to mænd kom pludselig cyklende mod gruppen af unge kvinder og begyndte at skyde løs. De flygtede efterfølgende fra gerningsstedet, mens den 20-årig kvinde døde af et enkelt skud i kroppen.

Første billede af ofret
Det kujon-agtige angreb fandt sted ved en boligblok meget tæt på en legeplads. Det første billede af den skuddræbte 20-årige kvinde er i øvrigt nu blevet offentliggjort af de britiske medier. Det drejer sig om den 20-årige Mohanna Abdhou, der af sine venner bliver kaldt Montana. Og politiet opfordrer nu vidner til at melde sig i forbindelse med den fuldstændigt vanvittige forbrydelse.

Kriminalinspektør Andy Partridge fra politiet i London har fortalt følgende til de britiske medier:

- Montana nød en aften sammen med flere af sine veninder, og mens de stod nær ved Dickens House kom to mænd cyklende hen mod dem, siger Andy Partridge og tilføjer:

- Vi er af den overbevisning, at der blev affyret flere skud mod gruppen af kvinder. Desværre blev Montana ramt af et skud og døde på gerningsstedet.

Et kujon-agtigt angreb
- Det var et kujon-agtigt angreb på en ung kvinde, der bare var ude at nyde den lune aften sammen med sine veninder, fortæller Andy Partridge.

I lokalområdet Brent er folk  chokerede over det meningsløse mord, og flere vidner har allerede meldt sig for at hjælpe politiet med at opklare mordet og finde frem til gerningsmændene.

De to mistænkte er begge blevet beskrevet som almindeligt bygget. De var klædt i sort tøj og havde dækket deres ansigter med elefanthuer eller tørklæder. Et faktum, der alene gør, at folk har lagt mærke til dem på en aften, der var så varm i fredags i det nordvestlige London.

Det er endnu uvist om det er en had-forbrydelse, et æres-relateret mord eller noget helt tredje. Men politiet i London tager forbrydelsen ekstremt alvorligt og beder alle om, at kontakte politiet lige gyldigt, hvor små eller ubetydelige de selv synes, deres observationer har været omkring gerningsstedet. 

                       

 

 

 

 

 

 

 


 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?