20-årig mand efterlyses efter skyderi i Field's

En ung mand har politiets interesse i forbindelse med skyderi i storcenter sidste uge. Nu bliver han efterlyst

Følg Krimi

Den 20-årige Muhamed Mehdi Hazanzadah er efterlyst af politiet mistænkt for at være indblandet i skyderierne i stormagasinet Field's på Amager i sidste uge.

Identiteten på endnu en af de formodede gerningsmænd til centerskyderiet er blevet offentliggjort af Københavns Politi i Station 2 Efterlyst torsdag aften.

- Vi vil gerne tale med ham, fordi vi føler os ret sikre på, at han har noget med skyderierne at gøre, siger Steffen Thaaning Steffensen fra afdelingen for organiseret kriminalitet ved Københavns Politi til TV2-programmet.

Muhamed Mehdi Hazanzadah er 20 år gammel og 177 cm høj. Han er spinkel af bygning og har brune øjne og sort hår.

To grupper stødte sammen i Field's og skød ifølge politiet mod hinanden. En række personer er allerede varetægtsfængslet i sagen, men nægter sig skyldige.

To personer blev ramt under skyderiet, som udspillede sig i parkeringskælderen under indkøbscentret. En person blev skudt i armen, mens en anden blev ramt i ryggen.

Årsagen til sammenstødet er endnu uklart, men det kan ifølge Ritzaus oplysninger muligvis kædes sammen med et skyderi i Herlev en uge før skyderiet i Field's.

Her blev der sent om aftenen onsdag 11. marts affyret skud mod en bil i boligområdet omkring Peberhaven og Persillehaven i Herlev.

Politikommissær Steffen Thaaning Steffensen understreger, at der umiddelbart ikke er tale om et opgør i bandemiljøet.

- Vi er overbevist om at det ikke er en del af et bandeopgør, men der er tale om to utilpassede grupperinger af unge, der er kommet op at skændes.

- Men vi ser meget alvorligt på det, når man begynder at affyre våben i et indkøbscenter midt i åbningstiden. Det er slet, slet ikke acceptabelt, siger han til TV2.

Københavns Politi fandt en revolver og flere stikvåben efter skudopgøret. Et skydevåben er endnu ikke fundet.

I alt er otte unge mænd i alderen fra 17 til 26 år anholdt. Syv af dem sidder varetægtsfængslet, mens den ottende på 17 år er fængslet in absentia, da han fortsat er indlagt på grund af sine kvæstelser.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind