21-årig anholdt: Forsøgte at kvæle sin kæreste på p-plads

En mand blev tirsdag anholdt i Ballerup. Han er sigtet for drabsforsøg på sin kæreste

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

Ved du noget om skænderiet eller forholdet? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Et kæresteforhold var mandag aften ved at få en tragisk afslutning, da en ung mand ifølge politiet forsøgte at slå sin kæreste ihjel med de bare næver. Manden var på fri fod, indtil han tirsdag eftermiddag blev anholdt i Ballerup - blandt andet ved hjælp af politi-helikopter.

Det fortæller leder for Personfarlig Kriminalitet hos Nordsjællands Politi Henrik Gunst til Ekstra Bladet.

- Det startede på en parkeringsplads i Fredensborg, hvor der opstår et skænderi mellem kæresteparret. De kommer op at toppes, og volden har vi vurderet til at være så alvorlig, at vi har valgt at sigte ham for drabsforsøg - uden anmeldelse af våben, siger Henrik Gunst.

- Han har forsøgt at kvæle hende.

Jagtet siden i går
Skænderiet sker kort efter klokken 18, hvor politiet bliver tilkaldt, men da de når frem, er manden væk. Politiet afhører kort efter vidner til skænderiet og volden. De starter kort efter efterforskningen og jagten på manden.

- Vi har forsøgt at finde han i løbet af dagen i går og har heldigvis held til at finde ham i dag i et sted ude i Ballerup, hvor han bliver taget til fods, siger lederen for Personfarlig Kriminalitet.

Den begyndende eftermiddagstrafik og myldertid var medvirkende til, at politiet sendte deres helikopter i luften. (Foto: Privat)
Den begyndende eftermiddagstrafik og myldertid var medvirkende til, at politiet sendte deres helikopter i luften. (Foto: Privat)

Politiet vurderede i forbindelse med jagten, at politi-helikopteren skulle sendes i vejret.

- Der var nogle ting, som kom frem i efterforskningen i dag, som gjorde det klart, at det var bedst at få taget ham ud af spil. Det var for hans egen og andres sikkerheds skyld, siger Henrik Gunst.

Den unge mand, der onsdag bliver fremstillet i et grundlovsforhør, er kendt af politiet i forvejen. Men præcis for hvad, ønsker man ikke at oplyse.

- Jeg kunne ellers fortælle lange, lange historier, siger Henrik Gunst.