21-årig fængslet for voldtægter af purung pige: Tidligere kendt af politiet

Ifølge sigtelsen samlede en ung mand en pige op i bil og voldtog hende to gange. Det skete natten til lørdag

Følg Krimi

En 21-årig mand fra Aabybro i Nordjylland er torsdag i et grundlovsforhør i Retten i Hjørring blevet varetægtsfængslet for at have voldtaget en 15-årig pige to gange samme aften.

Manden nægter sig skyldig og har kæret fængslingen til Vestre Landsret, oplyser anklager Thomas Klingenberg, Nordjyllands Politi.

Voldtægterne skete samme aften, nemlig fredag 14. juli mellem klokken 21.45, hvor manden samlede pigen op i en bil et sted i Aalborg-området, og lørdag 15. juli klokken 02.15.

I bilen kørte den 21-årige pigen til en parkeringsplads ved Bratbjergsøerne i nærheden af Brovst, hvor han ifølge sigtelsen med vold og trusler om vold holdt pigen fast og voldtog hende på bagsædet.

Det skete, selv om hun kæmpede imod og flere gange forsøgte at skubbe manden væk.

Bagefter kørte han hende til en adresse i Arentsminde, hvor han pressede hendes hoved ned mod en madras og voldtog hende en gang til.

Kvinden har meldt mandens overgreb til politiet, der har fået anholdt ham. Han er ifølge anklageren kendt af politiet for alvorlig personfarlig kriminalitet, men ikke tidligere for sædelighedskriminalitet.

Grundlovsforhøret, hvor manden blev varetægtsfængslet, foregik for lukkede døre. Det betyder, at offentligheden kun kan få kendskab til sigtelsen mod manden, og hvordan han forholder sig til den.

Hans forklaring er derimod ikke kendt.

I grundlovsforhøret valgte dommeren at varetægtsfængsle ham, med henvisning til at han på fri for vil kunne spænde ben for politiets efterforskning.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+