21-årig mand tiltalt for drabsforsøg

Ifølge anklageskriftet forsøgte manden at dræbe sin ekskæreste sidste år

En 52-årig kvinde mistede flere gange bevidstheden, da hendes 21-årige ekskæreste tog flere kvælertag på hende og gav hende talrige knytnæveslag i hovedet, alt imens han med en rolig stemme sagde:

’Jeg slår dig ihjel nu. Jeg kvæler dig og dumper dig i søen’ og ’jeg tager dig med i døden’.

Det forklarede kvinden torsdag i Retten i Helsingør, hvor den 21-årige mand var tiltalt for drabsforsøg. Her nægtede han sig skyldig.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ifølge anklageskriftet forsøgte manden at dræbe sin ekskæreste den 9. maj sidste år, mens hun lå i hans firma-varevogn, som manden havde parkeret i et øde industriområde i Nivå.

Manden var på fri fod, efter at have anket en fængselsdom for voldtægt af en 20-årig kvinde. I retten forklarede kvinden torsdag, at den 21-årige rodede rundt med benzindunke i varevognen, fordi han ville sætte ild til hende.

Hun fortalte, at hendes liv blev reddet af en bil, der helt tilfældigt dukkede op, mens hun var ved at blive kvalt. Bilens ankomst forvirrede manden, og gav kvinden mulighed for at vriste sig fri og flygte ind i den nytilkomne bil.

Manden flygtede fra gerningsstedet og overnattede herefter hos en anden kvinde, som han havde sex med. Han ville ikke tage hjem til sin gravide kæreste, fordi han ville undgå at blive fanget af politiet, fortalte han i retten. Det blev han dog næste dag, hvor politiet sporede hans mobiltelefon og anholdt ham på Ballerup Station.

Der falder dom i sagen den 20. januar.