21-årig model falder i døden fra populært selfie-sted

Madalyn Davis blev fundet død i vandet efter et fald på 30 meter

Politiet efterforsker stedet, hvor Madalyn Davis faldt ned i døden. Video: Reuters/Ritzau Scanpix

Den 21-årige britiske model Madalyn Davis er død efter at være faldet ned fra en 30 meter høj klippe ved Diamond Bay Reserve i Vaucluse ved Sydney søndag morgen omkring klokken 6.30 lokal tid.

Det oplyser politiet ifølge blandt andre BBC og australske news.com.au.

Madalyn Davis havde befundet sig i Australien som turist i et par uger, da hun på tragisk vis faldt fra en klippe ved det yndede turiststed, der er kendt som et sted, hvor mange tager selfies og poster dem på de sociale medier.

Politiet i New South Wales siger til News.com.au, at sagen efterforskes.

- Kort før klokken 10.30 i går morges blev liget af en kvinde, som menes at være i 20'erne, fundet i vandet, siger en talskvinde fra politiet til news.com.au mandag morgen.

Det australske medie citerer flere af den unge models venner og familiemedlemmer, som på Facebook hylder hende og siger farvel.

Marine Rescue i New South Wales meldte søndag morgen ud, at de var blevet kaldt ud til Diamond Bay for at lede efter en kvinde i 20'erne 'efter en gruppe mennesker tog billeder inden for indhegningen. Da de samledes igen kunne de ikke finde kvinden', lyder det fra redningstjenesten.

'RIP Madalyn. Sådan en smuk sjæl, du elskede bare at leve livet fuldt ud, du var et af de sødeste mennesker, og det smukkeste! Du vil blive så savnet, du blev taget fra os alt for tidligt', skriver Rosie Katie ifølge mediet på Facebook.

Madalyn Davis var model, makeup-artist og øjenvippe-tekniker. Før hun ankom til Australien for et par uger siden, havde hun ifølge opdateringerne på sine konti på de sociale medier rejst rundt i Bali og Thailand. På hendes Instagram-konto havde hun over 15.000 følgere. I kommentarerne vælter det allerede ind med kondolencer i kommentarerne.

Ifølge australske 9news havde den 21-årige brite forladt en fest ved Rose Bay tidligere søndag morgen.

Hundredvis af turister har har anmeldt turistattraktionen Diamond Bay Reserve på Google Review. Her advarer flere om, at det er vigtigt at være meget forsigtig, da sikkerheden ikke er i top, selvom der er opsat hegn flere steder.

Det er desværre ikke første gang, det går galt for en turist ved den populære klippe-attraktion tæt på Sydney. I august 2019 faldt en 27-årig kvinde ligeledes 30 meter ned fra en klippe og ramte stenene i bunden. Hun døde på stedet, skrev The Guardian.