22-årig forsvandt sporløst for fem dage siden: Nu efterlyses hun af familien

Den 22-årige britiske turist Grace blev sidst set på et hotel i storbyen Auckland i New Zealand

Følg Krimi

En britisk familie til den kun 22-årige Grace Millane, der netop nu som turist er på rundrejse i New Zealand, har desperat efterlyst den unge Grace, der ikke er blevet set i de sidste fem dage. Sidste gang Grace blev set var på et hotel i storbyen Auckland i New Zealand. Nu opfordrer hendes brødre ved hjælp af opslag på facebook folk til at lede efter deres lillesøster Grace Millane. Politiet i Auckland er også gået ind i sagen og har udsendt en efterlysningsplakat af Grace.

Det skriver flere medier heriblandt NewsTalk ZB,  Independent, BBC og  Daily Mail

Grace Millane, der er fra Essex i England, rejste til Auckland for to uger siden, og hun næsten dagligt været i kontakt med sin familie på de sociale medier. Den unge britiske kvinde blev sidst set i lørdags af nogle rejsekammerater hun havde mødt på det populære hotel 'Base Backpackers' i Queen Street. Men siden er der ingen, der har set eller hørt fra hende.

22-årige Grace Millane var på en længere rejse i New Zealand, da hun pludselig sporløst forsvandt for fem dage siden. (Foto: Facebook/privatfoto)
22-årige Grace Millane var på en længere rejse i New Zealand, da hun pludselig sporløst forsvandt for fem dage siden. (Foto: Facebook/privatfoto)
 

Familien blev for alvor bekymret, da de på de sociale medier i søndags ønskede Grace tillykke med hendes 22 års fødselsdag, men de modtog aldrig svar på lykønskningerne.

Og bekymringen steg endnu mere, da hun på sin storebror Michael Millane's fødselsdag i tirsdag ikke sendte ham en fødselsdags-hilsen fra New Zealand.

Storebror Michael Millane efterlyste med et opslag på facebook i går sin søster Grace. På opslaget skrev han følgende:

'Grace har været forsvundet i fem dage. Hun vendte ikke tilbage til sit hotelrum i Auckland i New Zealand, og familien har ikke haft kontakt med hende siden den 1. december. Ambassaden er kontaktet. Vær så venlig at dele dette opslag og kontakt politiet, hvis i har nogle informationen i forbindelse med, hvor hun kan være'.

Michael Millane fortæller til BBC, at hans lillesøster Grace i september måned blev færdiguddannet fra universitetet. Hun har i øvrigt tidligere været på en længere rejse i Sydamerikan i seks uger sammen med en gruppe.

- Men på rejsen til New Zealand rejser hun alene. Det var hendes ønske. Hun har lyst til at se verden, fortæller Michael og tilføjer:

- Hun har dog aldrig rejst alene før. Og det er fuldstændigt utænkeligt for hende ikke at kontakte sin familie og sine venner med jævne mellemrum, når hun rejser.

- Vi er meget bekymrede for hende. Vi ønsker bare at komme i kontakt med Grace, fortæller Michael og tilføjer, at hans far nu flyver til New Zealand for at lede efter sin datter.

Udenrigsministeriet i Storbritannien støtter i øvrigt politiet i Auckland i forbindelse med eftersøgningen af Grace Millane.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun undskyldte kun oprigtigt, da hun hostede

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind