Annonce:
Annonce:

23-årig kvinde opdigtede voldtægt: Nu skal hun i retten

En 23-årig kvinde fra Kolding skal på onsdag i retten efter at have indrømmet, at hun i februar anmeldte en voldtægt, som aldrig havde fundet sted

Annonce:
Følg Krimi

Onsdag formiddag stilles en 23-årig kvinde for retten i Kolding, hvor hun bliver sigtet for at have anmeldt en voldtægt, som aldrig fandt sted.

Det skriver JydskeVestkysten i dag.

Den 23-årige kvinde, som også selv er fra Kolding, ringede til politiet klokken otte om morgenen d. 13. februar for at anmelde en voldtægt.

Hun var efter eget udsagn blevet voldtaget ved en cykelsti på Skamlingsvej på vej hjem fra byen. Politiet rykkede straks efter anmeldelsen ud til stedet med hunde for at lede efter spor.

Kvinden fortalte politiet, at hun var blevet revet ned bagfra af en fremmed mand og trukket hen på en cykelsti, hvor hun blev udsat for fuldbyrdet voldtægt. Hun beskrev gerningsmanden som mørklødet og robust.

Kort efter blev den 23-årige kvinde undersøgt på sygehuset, hvor der ikke blev konstateret nogle skader, bortset fra en bule i baghovedet.

Indrømmet: 'Anmeldelsen var falsk'
Nogle dage efter anmeldelsen i februar kunne politiet fortælle, at der i hvert fald ikke var tale om en fuldbyrdet voldtægt, men at kvinden fik sparket sig fri og løb hjem.

Politiet kunne desuden konstatere i løbet af efterforskningen, at der var nogle ting, der ikke stemte overens med offerets forklaring. Senere indrømmede hun, at anmeldelsen var falsk.

- Under efterforskningen opdager vi ting, der ikke passer sammen. Vi efterforsker hele vejen rundt. Både det, der taler for, og det, der taler imod, bliver undersøgt, sagde leder af lokalpolitiet i Kolding, Verner Pedersen, efter kvinden i foråret indrømmede, at anmeldelsen var falsk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: