24-årig mand får seks års fængsel: Forsøgte at dræbe rival

En 24-årig jaloux mand forsøgte sidste sommer at dræbe en anden mand med kniv. Det har givet seks års fængsel

Den 24-årige Ibrahim Souheil Awde har onsdag fået stadfæstet sin straf på seks års fængsel af Vestre Landsret. Han er kendt skyldig i forsøg på manddrab.

Det var i august sidste år, at Awde forsøgte at dræbe en 26-årig mand på Sigridsvej i Brabrand. Den 26-årige skulle med en bus fra Bazar Vest, da Awde kom kørende ind foran ham i en grøn bil.

Awde ville have den 26-årige med ind i bilen, og da den 26-årige nægtede, stak Awde ham mindst otte gange med en kniv. Det skete omkring klokken 11.15.

De to mænd havde igennem en længere periode haft uoverensstemmelser.

Den dømte mand har forklaret, at den 26-årige var ude efter hans forlovede. Han havde anmeldt ham til politiet, da han opholdt sig illegalt i landet.

Den 26-årige har derimod forklaret, at han og Awdes forlovede var forelskede, og det var den dømte vred over. Awde har før angrebet den 26-årige med kniv.

Awde blev idømt seks års fængsel af Retten i Aarhus af en enig ret i slutningen af februar i år. Her lagde retten afgørende vægt på den 26-årige mands forklaring samt vurderede nogle andre vidneforklaringer som utroværdige.

Awde ankede dommen på stedet. Men landsretten var altså enig med byretten og stadfæstede dommen.