24-årig ramt af skud i maven: Nu er ung mand anholdt

En 23-årig mand er anholdt i forbindelse med skud onsdag aften

Politiet undersøger området omkring Taastrupgård, hvor der er affyret skud. Video: Kenneth Meyer

Københavns Vestegns Politi har anholdt en 23-årig mand i forbindelse med en skudepisode onsdag aften.

Her blev en 24-årig mand ramt af skud i maven ved Taastrupgårdsvej i Taastrup. Han blev efterfølgende bragt til hospitalet og er uden for livsfare.

Den 23-årige anholdte fremstilles 13.30 i grundlovsforhør i Retten i Glostrup, hvor han bliver sigtet i forbindelse med skudepisoden.

- Jeg kan sige så meget, at vi ikke betragter sagen som banderelateret, men hvad de nærmere omstændigheder er, må komme frem under grundlovsforhøret, siger efterforsker Søren Enevoldsen fra Vestegnens Politi til Ekstra Bladet.

Politiet er massivt til stede i Taastrup, hvor en person er ramt af skud. Foto: Kenneth Meyer Krimi 24-årig mand i stabil tilstand efter skud i brystet

Politiet fik anmeldelsen om skud i går aftes omkring klokken 18.30. Efterfølgende var betjente massivt til stede i området, som blev afsøgt med hunde.

Københavns Vestegns Politi har siden efterforsket sagen og blandt andet undersøgt et område ved Taastrupgårdsvej som et muligt gerningssted.

Ekstra Bladet mand på stedet kunne senere berette at politiet måtte gene flere af områdets beboere uden om politiafspærringen.