25-årig dræbt af skud

Politiet efterforsker et drab i Brøndby Stand, efter en en 25-årig mand blev ramt af skud

Politiet er massivt til stede ved Tybjergparken i Brøndby Strand. Video: Anthon Unger

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Politiet efterforsker en sag om et skuddrab på en 25-årig person lørdag morgen. Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet har derfor lørdag været massivt til stede i Brøndby Stand, hvor de har arbejdet på Strandesplanaden ved Tybjergparken i nærheden af nogle boldbaner.

- Vi efterforsker sagen som drab, indsamler aktuelt alle informationer og hører meget gerne fra vidner, som måtte have set eller hørt noget mistænkeligt i området ved Tybjergparken og Strandesplanaden i relation til hændelse, siger vicepolitiinspektør for Københavns Vestegns Politi, Peter Malmose.

De fandt liget tidlig lørdag morgen og efterlyser nu eventuelle vidner.

Lørdag formiddag lå liget endnu i Tybjergparken ved boldbanerne. Video: Anthon Unger

'De pårørende er ikke underrettet, og vi forventer først at frigive flere oplysninger senere på dagen, når undersøgelserne er længere fremme', skriver Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Politiet afspærrede et stort område, og de har været til stede med hundepatruljer hele dagen.

De tekniske undersøgelser er fortsat i gang, kan Ekstra Bladet person på stedet fortælle. Politiet har lagt et tæppe henover liget, og politiet arbejder sig tættere og tættere på den afdøde. En politihund undersøger liget.

Foto: Anthon Unger
Foto: Anthon Unger

Foto: Anthon Unger
Foto: Anthon Unger

Tidligere lørdag var politiet endnu mere sparsomme med detaljer om deres massive politiaktion.

- Jeg kan bekræfte, at vi er massivt til stede. Mere kan jeg ikke sige lige nu, sagde vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Brian Munch til Ekstra Bladet omkring klokken 9.