25-årig fik stukket arm op i sig på sexklub: 'Flere kan sagtens tage det'

En 50-årig mand står i Københavns Byret tiltalt for groft seksuelt overgreb i en sexklub mod en mand på 25 år

De angivelige overgreb fandt sted på Body Bio i København. (Foto: Google Maps)
De angivelige overgreb fandt sted på Body Bio i København. (Foto: Google Maps)

En ung mand på 25 år fik i marts presset en hånd, arm, dildoer og en penis langt op i sig mod sin vilje på en sexklub i København.

Det er i hvert fald anklagemyndighedens påstand i en sag, der torsdag begyndte i Københavns Byret, hvor en 50-årig sidder på anklagebænken, skriver BT.

Den 25-årige mand blev efter seancen i sexklubben akut indlagt på Hillerød, hvor han i en overgang var i livsfare. Han pådrog sig nemlig et brud på tyktarmen 22 centimeter over endetarmsåbningen og fik fjernet et stykke af tyktarmen og anlagt stomi.

(Google Maps) Krimi Sexklub-ejer efter grov voldtægt: - Det kan ske alle steder

Gensidig akt
I Københavns Byret fortalte den tiltalte, at sexakten var gensidig. De to mænd havde ifølge den 50-årige aftalt, at mødes efter de havde haft en chat på boyfriend.dk. De mødtes på sexklubben Body Bio i København,, hvor de angivelige overgreb fandt sted, skriver BT, der var til stede i retten torsdag.

I sexklubben havde de først haft flere former for gensidig sex, inden den 50-årige ifølge anklageskriftet forgreb sig på den 25-årige med flere forskellige remedier.

En 50 årig mand er varetægtsfængslet i 27 dage efter groft sexovergreb. (Foto: Google) Krimi 25-årig i livsfare: Fik stukket arm i anus på sexklub

Men det var alt sammen gensidigt forklarer den tiltalte:

- Jeg har mødt flere, der sagtens kan tage den. Det går ikke ud at på skade folk. Det skal være en gensidig fornøjelse, forklarede han i byretten.

Overskred tiltaltes grænse
Sexakten udviklede sig og blev efterhånden mere og mere ekstrem.

- Han (ofret, red.) tager min arm og presser den højere op, end jeg er vant til. Det overskrider mine grænser, sagde den tiltalte og forklarede, at der ikke var noget, som tydede på, at den 25-årige ikke have lyst under den ekstreme sexakt.

BT havde ikke mulighed for at høre den 25-åriges forklaring, da han blev afhørt for lukkede døre.