27-årig internationalt efterlyst: Sigtet for drab på hustru

En ung kvinde blev fundet dræbt på en adresse på Charlotteager i Hedehusene

Her undersøger politiet dødsfaldet i Hedehusene. Video: Byrd/Kenneth Meyer

Ved du noget? Tip os på sms på 1224 (koster alm. takst) eller på mail 1224@eb.dk

RETTEN I GLOSTRUP (Ekstra Bladet): En ung kvinde blev natten til søndag fundet død på en adresse på Charlotteager i Hedehusene. Hun blev sidst set i live i onsdags, og politiet mener, at hun er blevet slået ihjel af sin mand.

Mandag eftermiddag blev 27-årige Mohammad Ayoub Jahangery fremstillet i grundlovsforhør in absentia i Retten Glostrup.

Politiet mener, at han har taget benene på nakken, og han er nu internationalt efterlyst i forbindelse med sagen, ligesom Københavns Vestegns Politi, efter manden blev varetægtsfængslet in absentia for drab frem til 7. december, offentliggjorde hans navn og billede. 

Forsvareren tog forbehold for kære af varetægtsfængslingen.

Mohammad Ayoub Jahangery er af afghansk afstamning og 182 centimeter høj med mørkt hår og brune øjne.

Hans forsvarer bad i retsmødet om navneforbud for sin klient med henvisning til, at det var på et meget tidligt stadie i efterforskningen, og det kunne medføre unødig krænkelse af hendes klient, ligesom hun mente, at det kunne bringe sigtedes sikkerhed i fare, hvis hans navn blev offentligt.

Anklageren protesterede dog mod navneforbud med begrundelsen, at han efter politiets opfattelse har taget benene på nakken, og at de var interesserede i at kunne efterlyse ham. Dommeren valgte at følge anklageren.

Anklageren bad ligeledes om lukkede døre ved grundlovsforhøret af hensyn til efterforskningen med begrundelsen, at der er tale om en alvorlig sag, der stadig er på et tidligt stadie i efterforskningen, og at det på afgørende måde kan hindre sagens opklaring, hvis detaljerne kommer frem.

Det valgte dommeren at efterkomme trods protester fra pressen.

Kræver mand fængslet for drab i mørklagt sag

Den afdøde kvinde bliver i dag obduceret på Retsmedicinsk Institut.