28-årig efterlyses i sag om bande-overfald i lufthavn

Mistænkes i i sag om grov vold begået som led i opgør mellem to bande-grupperinger

Denne mand er nu efterlyst offentligt af Københavns Politi. Foto: Politifoto
Denne mand er nu efterlyst offentligt af Københavns Politi. Foto: Politifoto

Ved du noget om sagen, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Politiet efterlyser nu Ivan Cubranovic, der sættes i forbindelse med et overfald i et parkeringshus i Københavns Lufthavn 4. oktober, hvor to personer blev udsat for grov vold.

- Jeg kan oplyse, at sagen har relationer til bandemiljøet. Det er vores opfattelse, at der er tale om to grupperinger, der har har været involveret i den pågældende episode, siger Knud Hvass, leder af afdelingen for organiseret kriminalitet, Københavns Politi.

To personer er allerede anholdt og sigtet i sagen, men politiet vil også gerne have fat i Ivan Cubranovic.

Han beskrives som: Mand, 22 år, montenegrinsk af oprindelse og lys i huden. Han er ca. 191 cm. høj og spinkel af bygning og han har mørkt kort hår.

Det viste foto er fra 2015. Henvendelser i sagen skal ske til Københavns Politi telefon 114.

Sagen, som Ivan Cubranovic er efterlyst i, har tidligere været omtalt i en pressemeddelelse fra Københavns Politi fra 11. oktober.

Dengang beskrev politiet, hvordan man i samarbejde Særlig Efterforskning Øst (SEØ) foretaget anholdelse af otte personer fra bandemiljøet. De anholdte er alle mænd og er fra fire forskellige bandegrupperinger.

To af de anholdte, som begge er 26 år, er sigtet for grov vold i forbindelse med et overfald den 4. oktober 2018 i et P-hus i Københavns lufthavn. Dette forhold er en udspringer af et opgør i bandemiljøet.