Annonce:
Annonce:

29-årig anholdt for flere voldtægter

Ifølge tv-stationen Discovery har op mod 60 kvinder anmeldt manden for voldtægter og overgreb

Politiet har anholdt en 29-årig mand for voldtægter. Han vil blive stillet for en dommer i Københavns Byret onsdag. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Politiet har anholdt en 29-årig mand for voldtægter. Han vil blive stillet for en dommer i Københavns Byret onsdag. (Arkivfoto) Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Krimi

Københavns Politi har anholdt en 29-årig mand for voldtægt efter en anmeldelse fra en større gruppe kvinder

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse tirsdag.

Politiet oplyser, at den større gruppe af kvinder for to uger siden indgav en samlet anmeldelse af den 29-årige. Den gik på voldtægt, seksuelle overgreb og andre krænkelser.

- Der venter stadig en omfattende efterforskning i forlængelse af de mange anmeldelser, og flere sigtelser kan følge, skriver politiet.

Politiet oplyser ikke, hvor mange kvinder det drejer sig om. Men i en pressemeddelelse skriver tv-stationen Discovery, at op mod 60 kvinder og piger står bag anmeldelsen.

Flere af sagerne er dog forældede, og det er uvist, hvor mange kvinder manden er sigtet for at have krænket og voldtaget.

Annonce:

I en discovery+ dokumentarserie med titlen 'F**k ikke med piger', fortæller flere kvinder og piger, at den 29-årige har begået grove krænkelser mod dem i en periode på over 15 år.

I november sidste år opdagede en 39-årig kvinde ifølge Discovery, at manden havde taget kontakt til hendes teenagedatter. Hun satte sig for at stoppe ham og stiftede en Facebook-gruppe, der i dag har 200 medlemmer.

Kvinderne har hyret to bistandsadvokater, og det er deres arbejde, der førte til tirsdagens anholdelse, skriver Discovery.

- Det er en lavine. Der kommer den ene sag efter den anden med det samme mønster. Når man taler med en pige, så kender de også en pige, og det bliver bare ved, siger advokat Tobias Grotkjær Elmstrøm.

Programmet bliver vist på discovery+ i juni.

Onsdag vil en anklager i et grundlovsforhør kræve manden varetægtsfængslet.

Annonce:

Ved retsmødet vil anklageren anmode om lukkede døre. Følger dommeren det, vil mandens forklaring og sagens beviser blive holdt hemmelige. Det fremgår ikke af meddelelsen fra politiet, hvordan manden forholder sig til mistanken.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: