31-årig anholdt for flere end 50 tilfælde af internetbedrageri

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt en 31-årig mand fra Næstved, som ifølge politiet har snydt flere end 50 ved at oprette falske annoncer i eksempelvis Den Blå Avis

Ved du noget? Er du blevet snydt af manden? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har anholdt en 31-årig mand fra Næstved, som senere tirsdag fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængling.

Det oplyser senioranklager Rune Jensen over for Ekstra Bladet.

Den 31-årige er blevet sigtet for flere end 50 tilfælde af bedrageri, hvor virksomheder og private ifølge politiet er blevet snydt. Forholdene er begået i tidsrummet mellem september 2014 og indtil for nylig.

Det er politiets opfattelse, at den 31-årige har oprettet falske annoncer, hvor han har sat ting til salg, som han ifølge politiet aldrig har givet til folk, selv om de har betalt ham penge for varen.

- Et eksempel kan være et salg i september 2015, hvor manden ifølge politiet har sat en sadel til salg i Den Blå Avis. Kunden har betalt penge, men politiets opfattelse er, at varen ikke er blevet leveret, siger Rune Jensen til Ekstra Bladet.

Rune Jensen vil endnu ikke fortælle, hvordan den 31-årige forholder sig til sigtelserne.

- Det vil komme frem under grundlovsforhøret, siger Rune Jensen.

Det er politiets efterforskning over et stykke tid, som har gjort, at manden er blevet anholdt. Politiet har modtaget en lang række anmeldelser om manden.

- Det er antallet af forhold og hyppigheden, som har gjort, at vi har skredet til anholdelse. Og vi kræver manden fængslet for at undgå flere og nye forhold. Vi frygter, at han ikke kan stoppe, siger Rune Jensen.