31-årig død efter knivstikkeri - mand efterlyses

Politiet efterlyser en mand, efter en 31-årig mand blev stukket ned på en p-plads og døde mandag aften

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Trods intensiv behandling på først sygehuset i Køge og dernæst på Rigshospitalet afgik en 31-årig mand fra Køge i aftes ved døden efter et knivstikkeri.

Offeret var blevet stukket i brystet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet havde klokken 19.03 via alarmcentralen fået et opkald om uro og muligt knivstikkeri på parkeringspladsen ud for opgangen Parkvej 30.

Politiet var talstærkt til stede og afspærrede området ved opgangen og parkeringspladsen, hvor knivstikkeriet havde fundet sted. Politiet undersøgte stedet for spor og afhørte flere personer i området.

Navngiven mand efterlyses

Med baggrund i efterforskningen har politiet i dag valgt at efterlyse en navngiven mand som mistænkt i sagen.

Den mistænkte kørte muligvis i en hvid Audi A5.

- Vi håber, at folk vil kigge efter bilen, og hvis man ser vognen med eller uden en person i, skal politiet kontaktes. Men vi har da også et håb om, at  man - når man ser sit eget navn som offentligt efterlyst - vælger at melde sig selv til politiet, siger politiets talsmand, Martin Bjerregaard til Ekstra Badet.

(Mand har meldt sig efter et halvt døgn, navn udtaget .red )

Ikke relation til skyderier

Politiet mener ikke, at knivstikkeriet har relation til de skyderier, der har fundet sted mellem grupperinger i samme område i Køge tidligere, oplyser Martin Bjerregaard. Man arbejder ud fra en tese om, at knivstikkeriet kan være et personligt opgør mellem personer, der i forvejen kender hinanden.

En beboer i området fortæller til Ekstra Bladet, at hun i aftes hørte en masse politibiler, de kom nærmere og nærmere.
- Jeg kunne kun se politiet og høre at folk råbte og skreg. Der var meget politi, jeg tror nok der var fire til fem politibiler, der kom drønende. Og så kunne jeg lige se ambulancen køre væk med en i.