Annonce:
Annonce:

32-årig anholdt for drabsforsøg på værtshus

Politiet kræver en 32-årig mand varetægtsfængslet for drabsforsøg på en værtshusgæst i Vejle

Annonce:
Følg Krimi

En 54-årig mand blev stukket ned under et værtshusslagsmål lørdag i Vejle, og Sydøstjyllands Politi har mandag aften anholdt en 32-årig mand for drabsforsøg.

Den 32-årige er fra Horsens-egnen, og han har ingen relation til offeret ifølge politiet. De mødtes angiveligt på værtshuset, hvor et skænderi udviklede sig.

- Vi leder i øjeblikket efter gerningsvåbnet, og vi tror, at det er et almindeligt værtshusslagsmål, som har udviklet sig helt vildt, siger politikommissær Peter Verner Hansen til Ritzau.

Det er et signalement fra vidner og videooptagelser fra værtshuse, der har ført politiet på sporet af den formodede gerningsmand.

Værtshuset Lumskebugten var fyldt, da den blodige episode fandt sted ved 23.30-tiden lørdag. Der var ifølge politiet omkring 50 mennesker til stede.

Det 54-årige offer for knivstikkeriet blev kørt til Vejle Sygehus, hvor han senere blev meldt uden for livsfare.

Lige efter det dramatiske knivstikkeri anholdt politiet en 50-årig mand fra Horsens og en 42-årig kvinde fra Tørring. Men efter at de var afhørt, stod det klart, at det ikke var en af dem, der førte kniven.

De var i selskab med den formodede gerningsmand på værtshuset Lumskebugten, men politiet vurderer, at de ikke havde del i knivstikkeriet.

Den 32-årige mand bliver fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Kolding klokken 13. Det er uvist, hvordan den sigtede forholder sig til anklagen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: