37-årig mand anholdt: Stak familiemedlem flere gange med kniv

En 37-årig mand er fredag blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg i Næstved

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog fredag klokken 15.05 en anmeldelse om, at en 63-årig mand var blevet forsøgt dræbt i en lejlighed på Karrebækvej i Næstved.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Den 63-årige mand er ifølge politiet blevet stukket flere gange med kniv under episoden.

Kort efter knivstikkeriet blev en 37-årig mand, der er i familie med det 63-årige offer, anholdt og sigtet for drabsforsøg.

Den 37-årige mand vil lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Stadig i behandling
Til Ekstra Bladet forklarer vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, at den 63-årige mand er i behandling på hospitalet, men at hans tilstand er stabil.

- Den 63-årige mand er stadig under behandling og indlagt på hospitalet, men han vurderes at være stabil. Da vi stadig er ved at klarlægge de nærmere omstændigheder, kan jeg endnu ikke sige noget om, hvor han er blevet ramt af knivstik, og hvilke skader han har pådraget sig, siger han.

Politiet ønsker heller ikke at oplyse, hvordan der blev slået alarm om hændelsen, eller hvilken familierelation offer og gerningsmand har til hinanden. 

- Vi er stadig i en meget tidlig fase af sagen, og vi er i gang med at undersøge omstændighederne, og før vi er dem nærmere, ønsker jeg ikke at kommentere det yderligere. Jeg vil heller ikke kommentere på, hvordan offer og gerningsmand er i familie med hinanden, lyder det fra Søren Ravn-Nielsen.

Ekstra Bladet følger sagen...