39 snuppet i lumsk motorvejstrick: - Helt uacceptabelt

På kort tid fangede politiet 39 bilister, der ville snyde sig foran i køen på motorvejen

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Det er godt gammeldags træls at være fanget i kø på motorvejen, og for 39 bilister var det anstrengende, at de ikke kunne stå for fristelsen.

Nordsjællands Politi valgte på baggrund af et tip fra en borger at udføre en kontrol ved på Helsingørmotorvejen ved Lundtofte.

Her ligger en bussluse og en afsætningsplads, som 39 bilister onsdag morgen brugte til at snyde sig foran motorvejskøen.

Det oplyser Nordsjællands Politi.

- Det er både overraskende og bekymrende, at vi på relativt kort tid kan tage så mange bilister i at overtræde færdselsloven. Den form for kørsel er til stor fare for færdselssikkerheden både for bilisterne og de mange mennesker, der hver dag benytter busstoppestedet ved Lundtofte.

- Det er helt enkelt uacceptabelt, at man ser stort på både lov og sikkerhed i forsøget på at spare et minuts tid om morgenen, siger Kenneth Grønberg, politikommissær og leder af operativ færdsel i Nordsjællands Politi.

Forseelsen blev belønnet med en bøde på 2000 kroner, en betaling på 500 kroner til Offerfonden og et klip i kørekortet for at overhale højre om, oplyser politiet.