41-årig anholdt: Onanerede foran mor med to døtre

En 41-årig mand fra Nykøbing Falster har ifølge lokalpolitiet i byen onaneret foran en 31-årig mor og hendes to døtre under loppemarked i Guldborgsund-centret

Det var her i Guldborgsund-centret, at en 41-årig mand angiveligt skulle have onaneret foran en mor og to døtre. (Googlemaps)
Det var her i Guldborgsund-centret, at en 41-årig mand angiveligt skulle have onaneret foran en mor og to døtre. (Googlemaps)
Følg Krimi

Ved du noget? tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 41-årig mand er netop blevet anholdt og sigtet for at have krænket blufærdigheden hos en 31-årig kvinde og hos hendes to små døtre på 7 og 10 år.

Anholdelsen sker næsten to uger efter, at manden 20. februar ifølge kvindens forklaring skulle have stået og onaneret, mens han på afstand stod og kiggede på hende og på hendes to børn.

Det fortæller politikommissær Carsten Olsen fra lokalpolitiet i Nykøbing Falster til Ekstra Bladet.

- Det er en sag om utérlig optræden. Manden er blevet sigtet på baggrund af den efterforskning, vi har foretaget, siger Carsten Olsen til Ekstra Bladet, uden at han vil gå dybere ind i, hvorfor der skulle gå næsten 14 dage fra kvindens anmeldelse, og indtil manden er blevet fundet.

- Hvis vi kommenterer det yderligere, kommer vi jo tl at fortælle, hvordan vi gør. Det forringer vore muligheder for at gøre noget tilsvarende en anden gang, fortsætter Carsten Olsen.

Manden nægter sig over for politiet skyldig. I første omgang har han endda forklaret, at han slet ikke var til stede under loppemarkedet 'Shop og Lop' i Guldborgsundcentret den 20. februar. Men det viste sig senere, at politiet kunne bevise, at han havde været der.

- Og nu handler det om, at han ikke kan gøre rede for, hvad han lavede på stedet, siger Carsten Olsen.

Kvinden har til politiet forklaret, at hun sammen med sine børn kiggede på varer, da manden overraskede dem mellem nogle stativer med ting og sager på.

Manden er blevet sigtet efter straffelovens bestemmelser om blufærdighedskrænkelse. Fordi der også var to børn, som så ham, risikerer han en skærpet straf. I udgangspunktet er straframmen i den slags sager alt fra bøde og op til fire års fængsel i særlige situationer.

Manden blev imidlertid løsladt efter endt afhøring på politistationen i Nykøbing Falster.

Carsten Olsen vil ikke ud med, om manden i politiets registre er kendt for tilsvarende kriminalitet.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind