42-årig kvinde sigtet for sex med 12-årig

En kvinde har i længere tid siddet fængslet for seksuelt forhold med 12-årig

En 42-årig kvinde har siden slutningen af maj siddet fængslet for at have haft et seksuelt forhold til en 12-årig dreng.

Det skriver Horsens Folkeblad.

Ifølge sigtelsen, som mediet har fået aktindsigt i, har kvinden haft samleje og andet seksuelt forhold med drengen tre gange. Forholdene skulle være sket 24. og 25. maj. Kvinden blev anholdt 29. maj.

Inden da skulle kvinden ifølge politiets sigtelse have sendt et ukendt antal billeder og videoer af sig selv mellem oktober 2018 og maj 2019, hvori hun optrådte nøgen og foretog seksuelle handlinger.

Kvinden har på et grundlovsforhør erkendt, at hun har haft samleje med drengen, og at hun havde sendt billeder og videoer til ham. Hun hævder dog, at hun troede, at drengen var 15 år, og hun nægter sig derfor skyldig i samleje med et barn under 15 år.

Kvinden har siddet varetægtsfængslet siden maj, og hun gik torsdag med til at få forlænget varetægtsfængslingen med yderligere fire uger.

Sagen foregår for lukkede døre, og relationen mellem kvinden og drengen er derfor ikke oplyst, ligesom grundlaget for at opretholde fængslingen er uvis.