Annonce:
Annonce:

45-årig mand nægter sig skyldig i voldsomt knivdrab

Tre dybe knivstik i brystet er dødsårsagen i drabssag fra Korsør, hvor en 56-årig mand fredag aften blev fundet dræbt i et ejendomskompleks på Solbakkevej

Politiet arbejdede på gerningsstedet natten til lørdag

Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I NÆSTVED (Ekstra Bladet): En 45-årig mand nægter sig skyldig i knivdrab på en 56-årig mand, som fredag aften blev fundet liggende livløs på en adresse på Solbakkevej i Korsør.

Det oplyste den 45-åriges beskikkede forsvarer Kim Steen lørdag eftermiddag, kort efter hans klient klædt i en dueblå dna-dragt og med bare fødder dækket af plastikovertræk blev ført ind i grundlovsforhør ved Retten i Næstved.

Den 45-årige mand rystede over hele kroppen, mens sigtelsen blev læst op af anklager Siw Olsen, som straks efter begærede dørlukning af hensyn til efterforskningen, ligesom hun også begærede navneforbud.

Dørlukning
Trods protester fra blandt andre Ekstra Bladet valgte dommeren at følge begæringen, hvorfor den fremmødte presse måtte forlade retslokalet.

Ofret blev fundet liggende livløs fredag aften. En 56-årig mand blev kort efter anholdt og sigtet for manddrab. Foto: Per Rasmussen
Ofret blev fundet liggende livløs fredag aften. En 56-årig mand blev kort efter anholdt og sigtet for manddrab. Foto: Per Rasmussen
 

Annonce:

Forinden var det i forbindelse med oplæsningen af sigtelsen blevet oplyst, at den 45-årige blev anholdt blot 13 minutter efter, at en tilfældigt forbipasserende havde slået alarm efter fundet af det livløse offer på Solbakkevej.

Gerningsstedet er en 2. sals lejlighed i et større ejendomskompleks.

Den 56-årige er blevet dræbt med ikke under fire knivstik - heraf tre i brystet og et i den ene arm. Der er anvendt en kniv med en bladlængde på 15 centimeter, lød det i sigtelsen fra anklager Siw Olsen.

Da den 45-årige drabssigtede mand af dommeren blev spurgt til, om det kunne passe, at han var blevet anholdt fredag aften klokken 21.43, sagde han med rystende stemme, mens han uroligt flyttede sig rundt på stolen.

- Det passer nok meget godt.

Problemer med hukommelsen
Efter hans forsvarer Kim Steen på sin klients vegne sagde, at den 45-årige nægtede sig skyldig i sigtelsen om manddrab, tilføjede han, at den sigtede har problemer med hukommelsen.

Kort efter blev dørene lukket for offentligheden.

Den 45-årige mand blev i grundlovsforhøret efter godt en times retsmøde varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Onsdag faldt der dom i Danmarkshistoriens største sag om overgreb, hvor hooligan-lederen Kevin Werner blev idømt for forvaring for mere end 1300 voldtægter, trusler og vold. Hør mere i 'Afhørt' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: