46-årig fra Bedsted stukket i maven i sit eget hjem

En 46-årig mand blev onsdag aften overfaldet og stukket i maven med kniv i sit hjem i Bedsted, oplyser politi.

Følg Krimi

En 46-årig mand er i livsfare, efter at han onsdag aften blev stukket ned i sit hjem i Bedsted i Thy, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden blev stukket i maven et endnu ukendt antal gange, og han blev efterfølgende fløjet til Aalborg Sygehus, hvor lægerne behandler hans skader.

- Han er nu uden for livsfare efter at have været på operationsbordet, fortæller efterforskningsleder Jørgen Lauritsen til Ritzau.

Politiet modtog onsdag klokken 19.52 en anmeldelse om et knivstikkeri på Thylandsgade i Bedsted i Thy.

Offeret var en 46-årig mand. Kort efter anmeldelsen skred politiet til anholdelse af to jævnaldrende personer. Det drejer sig om en kvinde og en mand, der begge kender offeret i forvejen. De blev anholdt ikke langt fra gerningsstedet.

- Den 46-årige blev stukket alvorligt i maven med en kniv. Og efter kort tids efterforskning fik vi anholdt de to personer hver for sig med kort tids mellemrum på forskellige steder i lokalområdet, sagde vagtchef Bjarne Askholm onsdag aften til Ritzau.

Torsdag oplyser Jørgen Lauritsen, at de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag klokken 14 ved Retten i Holstebro.

Her vil anklagemyndigheden begære, at retsmødet holdes for lukkede døre af hensyn til politiets videre efterforskning af sagen.

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse om de nærmere omstændigheder omkring eller motivet for overfaldet på den 46-årige mand.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?