47-årig mand efterlyst: Sidst set på hospital

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde 47-årige Klaus, der forsvandt på vej hjem fra hospitalet fredag formiddag

47-årige Klaus er forsvundet, og det får nu politiet til at efterlyse ham på Twitter.

Sidst Klaus blev set, var da han forlod Regionshospitalet i Herning fredag 2. november omkring kl. 10. Formentlig tog han en taxa mod sit hjem i Tvis, men han er af uvisse årsager ikke blevet set siden.

- Vi tror ikke, at der er sket ham noget kriminelt, men vi er bange for, at han kan komme til at gøre noget ved sig selv, fortæller politikommisær Lilian Jensen fra Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Vi sporer hans telefon og har hele tiden kontakt med familien, og vi har undersøgt forskellige adresser og har kontakt med søsterene og hans hustru. Vi har undersøgt alle ting, vi har fået at vide, så derfor spørger vi nu om hjælp til at finde ham, siger Lilian Jensen. 

Klaus bliver beskrevet som 180 cm høj, har kort gråt hår og er almindelig af bygning. Da han forsvandt, var han iført sort jakke, jeans og kondisko.

- Hvis man ser ham, kan man godt tage kontakt til ham, men vi vil selvfølgelig også meget gerne have, at man ringer til os, siger Lilian Jensen.

Hvis man har set Klaus eller ved, hvor han opholder sig, kan man ringe til politiet på 114.