50 Cents bodyguard amok på danske fotografer

Rapperens sikkerhedsvagt anholdt, efter han tog kvælertag på fotograf og stjal udstyr foran Hotel Skt. Petri i København

50 cent skal give koncert i Brøndby i aften - men det bliver uden hans bodyguard. (Foto: AP)
50 cent skal give koncert i Brøndby i aften - men det bliver uden hans bodyguard. (Foto: AP)
Følg Krimi

Et tydeligt mærke på struben og et amputeret kamera er hvad den danske fotograf Uffe Kongsted tog med sig hjem fra arbejde her til aften.

Sammen med tre kolleger stod han foran Hotel Sankt Petri i det indre København, og ventede på at superstjernen 50 Cent ville komme ud, så de kunne fotografere ham.

Men inden de nåede at blitze en eneste gang, gik en af rapperens bodyguards amok på dem.

– Vi stod og snakkede stille og roligt på fortovet, da han pludselig kommer ud. Han sagde, at vi skulle skride, hvortil vi kun kunne sige, at man altså gerne må stå på de danske fortove. Men der var ikke meget at diskutere. Han gik decideret til angreb på os, forklarer Uffe Kongsted til ekstrabladet.dk

Vold og røveri
Den hærdebrede bodyguard nøjedes ikke blot med at slå fra sig. Han brød også ind i Uffe Kongsteds bil, hvor han stjal kamera og tilbehør, mens han også tog et kamera fra en fotografens kolleger fra underholdnings-sitet MSN-Starlounge, journalist Nikolaj Vraa.

- Der gik noget tid, hvor vi stod og var voldsomt chokerede. Senere kom en anden fyr ud fra hotellet og gav os vores ting tilbage. Dog manglede der bånd, batteri og lys fra kameraerne, så nu kan 50 Cent selv se, hvad der skete, siger Uffe, der sammen med de tre øvrige fotografer lige nu er ved at anmelde bodyguarden for vold og røveri på Station City.

- Det var voldsommere, end man er vant til. Han tog kvælertag på mig, fordi jeg stod på fortovet. Jeg kunne mærke, at han havde fat i luftrøret, og jeg har to tydelige mærker fra hans negle. Jeg regner med, at når vi har anmeldt ham om lidt, at han så vil blive anholdt og sigtet.

Anholdt af politiet
Det var da også præcis, hvad der skete. Ved 19-tiden blev bodyguarden anholdt og kørt væk.

- Sikkerhedsvagten bliver sigtet for vold. Han teede sig lidt for voldsomt til vores målestok, siger politiets centrale efterforskningsleder til ekstrabladet.dk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller