51-årig afviser sexovergreb under færgeture

Nordjysk mand, der er tiltalt for at have haft samleje med mindreårig pige på færge, nægter sig skyldig.

En 51-årig mand, der er på anklagebænken i Retten i Hjørring, nægter sig skyldig i at have haft samleje med en mindreårig pige om bord på færger fra Nordjylland til Sverige og Norge.

Manden er tiltalt for to tilfælde af voldtægt af pigen, mens hun var mellem syv og ni år gammel.

Sagen er en udløber af en tidligere sag om seksuelle overgreb mod pigen, og her blev pigens 54-årige mor og 52-årige stedfar sidste år idømt henholdsvis otte og syv års fængsel.

Under efterforskningen af den daværende sag kom der nye oplysninger frem, da pigen til sin plejemor fortalte, at hun har været udsat for flere seksuelle overgreb under færgeture fra Nordjylland til Sverige og Norge og på Ærøfærgen.

Ærøfærgen på ruten Rudkøbing - Marstal. (POLFOTO) Krimi Anklage: Mor lod mænd voldtage datter på færge

Den 51-årige bestrider ikke, at han har været ude at sejle med pigen og hendes mor. Men han nægter at have forgrebet sig på pigen undervejs.

Han forklarer, at han har været kæreste med pigens mor gennem tre måneder, og at de ofte tog på endagsture til Sverige og Norge for at hygge sig.

Den 51-årige nordjyde fortæller, at han og pigen altid har haft et godt forhold. Han har givet hende penge, legesager og is fra fryseren, når pigen og hendes mor kom på besøg hos ham.

Men der har ikke været tale om en seksuelt forhold, understreger han.