51-årig dansker fængslet for drab i Spanien

Den 51-årige mand, der er anholdt på solkysten, sigtes og varetægtsfængsles for at have slået sin kæreste ihjel

Her ankommer den 51-årige til politistationen. (Video: Anthon Unger)

TORRE DEL MAR (Ekstra Bladet): En 51-årig mand fra Amager er i Spanien netop blevet varetægtsfængslet, sigtet for drabet på sin 40-årige kæreste. Drabet skal være begået natten til søndag i et hotelværelse i feriebyen Torre del Mar.

Det oplyser kilder tæt på efterforskningen til Ekstra Bladets udsendte.

Den nu fængslede ankom ved 12.30-tiden tirsdag til retten i Velez Malaga på den spanske solkyst og er hele eftermiddagen blevet fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre. Ved ankomsten fremstod den sigtede dansker træt og lettere resigneret.

Efter grundlovsforhøret blev manden kørt til en politistation i lokalområdet, hvorfra han siden vil blive overført til et fængsel.

Den 51-årige har tidligere været i dansk politis søgelys, blandt andet i forbindelse med narkohandel og kørsel i narkopåvirket tilstand.

Weekendopholdet her på hotel BQ Andalucia Beach endte i en tragedie for et dansk par. (Pr-foto) Krimi Ny mystik om dansk kvindes ferie-død

Manden har angiveligt nægtet sig skyldig i anklagerne mod ham, og det har i spanske medier været fremme, at han har forklaret, hvordan kæresten skulle have forsøgt at hænge sig i ledningen til en hårtørrer.

Episoden skulle ifølge manden have udspillet sig på parrets værelse på BQ Andalucia Beach i Torre del Mar mellem klokken 02.00 og 03.00 natten til søndag.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er omstændighederne omkring kvindens død dog endnu ikke klarlagt, da obduktionen af den afdøde endnu ikke er afsluttet.

Det ligger dog fast, at hun er død ved kvælning.

BQ Andalucia Beach Hotel mandag nat. Søndag morgen blev en dansk kvinde fundet død på et af værelserne. (Foto: Anthon Unger) Krimi Dansk kvinde blev kvalt på hotel på Costa del Sol


Det var på dette hotel den danske kvinde blev fundet død. (Video: Anthon Unger)