54-årig mand har mistet livet i voldsom trafikulykke

Det er formentligt en mand fra området omkring Holstebro, der mandag aften mistede livet i trafikken.

En mand, der mandag aften mistede livet i en voldsom trafikulykke, er formentlig nu blevet identificeret. Det oplyser politikommissær Lilian Jensen ved lokalpolitiet i Holstebro, Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet mener, at det er en 54-årig mand fra området omkring Holstebro, der er blevet dræbt. De pårørende er blevet underrettet.

- Vi har med 99 procent sikkerhed fået konstateret, hvem han er, siger Lilian Jensen.

På grund af ulykkens omstændigheder kan politiet ikke med 100 procent sikkerhed konstatere, at det er den 54-årige mand. Politiet har derfor blandt andet identificeret ham ud fra bilen og personlige effekter fra bilen.

Den fatale ulykke skete, da den 54-årige mand i bil stødte sammen med en lastbil.

Det var kort efter klokken 20.30 mandag, at bilerne kørte sammen på Herningvej ved Skautrupvej syd for Tvis, der ligger i nærheden af Holstebro.

- Vi har ud fra registreringsnummeret på bilen en idé om, hvem den dræbte er, men der er tale om en meget voldsom ulykke, og personen er ikke umiddelbart identificerbar, sagde vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi mandag om ulykken.

Vagtchefen forklarede i samme omgang, at personbilen var på vej sydpå, da den trak over i den modsatte kørebane og kørte direkte ind i hollandsk tankvogn.

Lastbilens chauffør var meget chokeret efter ulykken, men kom ikke fysisk til skade.

Politiet kender stadig ikke årsagen til ulykken.

- Det er jeg bange for, at vi aldrig kommer nærmere. Det var en meget hurtig manøvre direkte over i lastbilen. Om han har fået et ildebefindende, eller hvad det er sket, det ved vi ikke, siger Lilian Jensen.