54-årig sigtet for drab i Thy: Skød ved et uheld

En 54-årige fra lokalområdet er sigtet for at dræbe en 59-årige mand i Hørdum ved Thy. Han erkender at have skudt ved et uheld, men nægter sig skyldig i manddrab

Følg Krimi

RETTEN I HOLSTEBRO (Ekstra Bladet): En 59-årig mand fra Hørdum i Thy blev mandag aften klokken cirka 22.30 fundet dræbt i sit hjem.

Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt en 54-årig mand fra lokalområdet og sigtet ham for drabet efter paragraf 237.

Ifølge politiet skulle drabet være sket klokken 21.36 på adressen Tårnvej 35 i Hørdum i Snedsted. Politiet har desuden sigtet ham for at være i besiddelse af et haglgevær samt to skarpe patroner.

Den anholdte nægter sig skyldig i drab, men erkender, at han skød ved et uheld. Han nægter desuden at have været i besiddelse af våbnet samt to skarpe patroner fra klokken 20.00 - 21.40.

Våbnet, et haglgevær, er stadig ikke fundet, men politiet leder i et bestemt område.

Den 54-årige anholdte mand har skæg og brille. Han er iført cowboybukser, en stribet t-shirt, grå vindjakke og sorte kondisko. Han satte sig pænt i vidneskranken,  hvor han stirrede lige ud i luften hele tiden.

Efter sigtelsen var blevet læst op i retten, valgte dommeren at lukke dørene af hensyn til efterforskningen.

Det var den dræbte mands 22-årige søn, der mandag aften fandt sin far dræbt i stuen og ringede til politiet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev manden fundet skuddræbt i sin sofa.

Flere naboer, som Ekstra Bladet har talt med, har været meget nervøse, siden drabet mandag aften.

- Jeg tør næsten ikke lægge mig til at sove. Det er meget uhyggeligt, at sådan noget sker i en lille by som Hørdum, siger en nabo, som ikke ønsker sit navn frem, til Ekstra Bladet.

Den 59-årige mand har ifølge Ekstra Bladets oplysninger flere gange flyttet rundt i den lille by, men han holdt sig meget for sig selv, så det er derfor begrænset, hvor meget naboerne kendte til ham. Han boede på nuværende tidspunkt i huset sammen med sin 22-årige søn.

Efterforskningsleder Hans Roost har ikke ønsket at udtale sig om en eventuel relation mellem den anholdte og offeret, og han har heller ingen kommentarer til motivet til drabet.

- Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige ret meget, da vi stadig er i et tidligt stadie af efterforskningen, siger Hans Roost til Ekstra Bladet.

Manden er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Dræbt af adskillige skud: - Det er vigtigt vi fortæller om anholdelsen

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+