54-årig stukket ned på Sundholm

Opgør mellem beboere på Sundholm endte i knivstikkeri, Gerningsmanden er anholdt

Knivstikkeriet skete på Sundholms plejekollektiv. (Foto: Sofia Wraber)
Knivstikkeriet skete på Sundholms plejekollektiv. (Foto: Sofia Wraber)
Følg Krimi

OPDATERING:

Den formodede gerningsmand på 50 år er anholdt. Politiet fandt ham i området kort før middag. Han skal afhøres senere søndag. Han vil blive sigtet for grov vold og fremstilles mandag i Københavns dommervagt med begæring om varetægtsfængsling, oplyser politiet.

---

En 54-årig mand er netop nu ved at blive opereret på Rigshospitalet efter et knivstikkeri i morges på institutionen Sundholm på Sundholmsvej, Amager. Den 54-årige blev ramt af to stik fra en kniv eller en skruetrækker.

Han blev ramt en gang i brystet og en gang i siden af maven.

- Hans tilstand er kritisk, men stabil. Vi har kun kunnet afhøre ham ganske kort og ved ikke noget om motivet, siger central efterforskningsleder Kenneth Jensen, Københavns politi.

Der blev slået alarm kl. 7.34, da den 54-årige trykkede på en overfaldsalarm på sit værelse på pleje-kollektivet på Sundholm og personale kom til. Personalet havde tidligere været tilkaldt på grund af uro mellem de to bebeoere.

Politiet er i gang med at undersøge, om knivstikkeriet skete inde på den 54-åriges værelse eller udenfor. Gerningsvåbnet er ikke fundet endnu.

- Vi leder efter en 50-årig gerningsmand, der er identificeret efter vidneforklaringer. Han ved, at vi leder efter ham, så han kan lige så godt melde sig selv, siger Kenneth Jensen.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+