58-årig dræbt med slagvåben - naboer i chok

En 58-årig mand er blevet dræbt med et slagvåben i den lille nordjyske by Gunderup.

Interview med indsatslederen (Video: René Schütze)

Ved du noget? Har du set noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)

En 58-årig mand er fundet dræbt i et hus på Oppelstrupvej i Gunderup - cirka 13 kilometer syd for Aalborg.

Kort efter middagstid fik Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand gik på gaden indsmurt i blod. Da politiet ankommer til stedet, finder de den formodede gerningsmand, der selv oplyser, at han har dræbt en anden person, hvorefter han følger politiet hen til gerningsstedet.

Den 39-årige formodede gerningsmand, der angiveligt er fra lokalområdet, er blevet anholdt. Han er nu kørt ind til afhøring og forventes fremstillet i grundlovsforhør i morgen.

- Det er uvist, hvad motivet til drabet er, og da efterforskningen fortsat er i indledende fase, kan der på nuværende tidspunkt ikke gives yderligere oplysninger i sagen, skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet er på gerningsstedet i Gunderup, hvor man blandt andet afsøger diverse marker med hunde. (Foto: René Schütze) Krimi Mand dræbt i Nordjylland

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle den 58-årige være blevet dræbt med et køllevåben, som gerningsmanden havde i hånden, da politiet ankom.

Indsatsleder på stedet, Poul Badsberg, bekræfter overfor tv2.dk, at det er tilfældet.

- Han havde et blodigt slagvåben i hånden, og inde i huset finder vi en livløs mand, som har været udsat for noget voldsomt, siger Poul Badsberg.

Kriminalteknikere er på stedet for at undersøge de nærmere omstændigheder.

Krimi Se kortet: De blev dræbt i 2014  

Naboer i chok

Den dræbtes pårørende er endnu ikke underrettet, og derfor oplyses der ikke, om den dræbte mand er den samme, som bor på gerningsstedet. 

Naboer fortæller til Ekstra Bladet, at beboeren i det berørte hus på Oppelstrupvej er en venlig, ældre herre, der ikke gør megen væsen af sig.

- Han er meget, meget stille og rolig, og han holder sig meget for sig selv. Det kommer som et kæmpe chok, at sådan noget er sket i nabolaget, fortæller en nabo, der ikke ønsker at få sit navn gengivet.

- Jeg er meget overrasket over, hvad der er sket, fortæller en anden nabo, der ikke vil stå frem med navn.

Pågældende nabo bed dog mærke i én ting, der undrer, i forhold til hvad der ellers er oplyst omkring sagen.

- Vi hørte en bil, der kørte herfra i voldsom hast. Vi ved ikke med sikkerhed, at det var i forbindelse drabet. Jeg håber da, det er den rigtige, de har fat i, og at der ikke er flere, der har været involveret i det, lyder det.

Ved du noget? Har du set noget? Send os en mail på 1224@eb.dk eller sms 1224 (alm. takst)